Terhességröl lehet szo 5 napos mensi késés után negativ tesztel, pedig hányingerem van émelygek érzékeny vagyok szagokra is?! Vagy csak korai volt a teszt? Legérzékenyebbet vettem.
Rendben köszönöm válaszotokat akkor még a jövöhéten megprobálkozom egy tesztel ha nem lesz addig semmi.
:S:)
Értem.Hát igen lehet szervezet függö.Hisz nekem már van két gyermekem.És az elsönél a lányomnál 1 hét után is negativ volt ugy mentem el az orvoshoz és ö közölte velem a fiamnál viszont már 6 nap késés után kimutatta .Mondjuk az másfajta teszt volt mint amit a mai nap csináltam...Mindegy várok még a jövöhétig ha addig sem jelentkezik vérzés és a teszt se mutat semmit akkor inkább elmegyek dokihoz...aztán majd ö megmondja mi a helyzet.
Mert tulajdonképpen nem rég Augusztus 16.-n kezeltek kaptam antibiotikumot mert nem volt rendben a rákszürésem alapján méhszáj sebbel kezeltek,de utána pedig megjött rendesen és szerintem azért nem huzodhatott el az antibiotikum hatása ennyire mikor multhonapba meg jo volt minden...:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!