Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Aki első gyerek után szinte...

Aki első gyerek után szinte úgy nézett ki, mint terhesseg elott, az masodik utan is meguszta a dolgokat?

Figyelt kérdés

Elso gyerek utan sem csikjaim, sem bőrmegnyúlás sem ilyesmik nem lettek. Lapos a hasam, alakom is a régi , csipom lett szelesebb.

Persze igyis-ugyis szeretnek masodikat. Csak kivancsi lennék vajon meguszható e a sok csík másodszor is? Vagy az már a sok a bőrnek (most probalkozunk, 2éve 5hónapja szültem)

Légyszi kíméljetek a bunkó válaszokkal. Nem vagyok sem onzo anyuka, sem plázacica sem hasonló.

Inkább csak felmerült a fejemben ez a dolog, mert nagy szerencsém volt elsőre. Vagy inkább genetika kérdése??

(Bocsi az ékezetek miatt, közben mást is csinálok)

2018. okt. 14. 18:40
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Reménykedek!:)
2018. okt. 15. 09:21
 12/14 anonim ***** válasza:
Az első szülés után nekem is a régi volt minden. Nemsokára pár napon belül megint szülök úgy látom most is nagyon szép a hasam semmi változás rajta ahogy nyúlt a bőr. Reméljük hasonló lesz miután megszültem pár hónapra rá is! Ja és mindkettő terhességnel 20 kg- ot híztam. Persze szépen vissza fogytam magától pedig rendesen ettem stb. Biztos számít a genetika!
2018. okt. 16. 21:29
 13/14 A kérdező kommentje:
Hú akkor neked könnyű szülés kívánok majd 😊
2018. okt. 16. 21:31
 14/14 anonim ***** válasza:
Köszönöm szépen! 😊 Drukkolok neked hogy az álmod teljesüljön a következő babával.🏵🌹
2018. okt. 16. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!