Mi a véleményetek arról, aki ötvenedik szülinapja előtt 2 hónappal szüli meg első gyerekét?
a híres írónőre célzok.
mindenhol haknizik a gyerekével.
én felelőtlenségnem tartom ilyen későn gyereket vállalni (most attól függetlenül mondom, hogy eü. okok miat előbb lehetett volna-e gyereke vagy sem, alapból 40 elmúlt, mire a gyerektéma eszébe jutott), az apa pedig közelebb van a 70-hez, mint a 60-hoz.
Fogalmam sincs, kire célzol, de ő dolga.
Ugyanakkor szinte biztos, hogy jobban jár az ő gyereke, mint itt a pár topikkal arréb lévő kérdezőé, aki fiatalon szüli ugyan, de a nagyi fogja helyette nevelni.
És sem tudom, ki az, úgyhogy elárulhatnád :)
Nem ideális, de minden relatív. Pl. ha becsúszna, megtartanám és reménykednék a legjobb forgatókönyvben, miszerint egészséges lesz és mi is azok maradunk sokáig, de nem terveznék ilyen későre gyereket, mert tényleg kockázatos.
Fejos Éváról beszél a kérdező szerintem.
Olvastad a könyvet? Én igen. Leírja benne, hogy ő sem ezt tartja az ideálisnak.
Szerintem is idős anyuka, de boldog azzal a kislánnyal.
"Ugyanakkor szinte biztos, hogy jobban jár az ő gyereke, mint itt a pár topikkal arréb lévő kérdezőé, aki fiatalon szüli ugyan, de a nagyi fogja helyette nevelni."
logikaíi bukfenc, amit mondasz, hiszen ennek a babbánajk már most olyan szülei vannak, akik nagyszülői korban vannak, és ha velük később történik valami, a nagyszülők sehol, hiszen halottak addigra, plusz tesója sem lesz, egydül fog állni a nagyvilágban.
fejős évára céloztam
nem az a kérdés, hogy ő boldog-e a gyerekkel, mert nyilván.
hanem az a kérdés, mekkora kicseszés ez a gyerekkel szemben, ha nem ragadunk meg a jelenben, hanem felmérjük, hogy fel is kell nevelni, és 18 éves korára, ha körülnéztek, a legtöbb fiatal még messze nincs készen, még még sokáig a szüleik támogatására szorulnak, nem csak anyagilag, hanem érzelmileg is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!