Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Baba elsö szülinapja hogy...

Baba elsö szülinapja hogy volt nálatok?

Figyelt kérdés

Most lesz a gyerekem 1 éves, szeretném h emlékezetes lenne, bár túlzásokba se szeretnék esni. Terveztunl tortàt venni neki, amit majd ele rakunk had turja. Kinek milyen, mekkora tortaja volt? A mar ossze turt tortabol kinaljuk a vendegeket? Vagy keszuljek mégegyel?( a nagyszulei lesznek itt)

Es ki mit vett elso szulinapra? en egy hasznos de jo kia ajandekot szeretnek venni, egy kis triciklin gondolkodtam .

2017. márc. 3. 06:45
 1/8 anonim ***** válasza:

Nem tettem egyik ele sem szetturhato tortat. Harom gyerekunk van.

Volt 10 db szines lufi, lampionok.

Foztem huslevest, sutottem husokat, koretet.

Pogacsa, nehany suti es torta is volt persze, altalaban csoki.

Ajandek: duplo, hinta, fulbevalo, domper, agynemu, ruhak stb.

Kb. 10-14-en voltunk.

2017. márc. 3. 06:53
 2/8 anonim ***** válasza:

Semmi extra

A gyerek ugysem emlekszik majd ra ...

Mi plusz anyam volt ott

Gyumolcs sali kicsit unnepib etel

Par aprosag ajandekba

Az elso igazi szulinap az oviban volt

Torta hacacareval

2017. márc. 3. 07:28
 3/8 anonim ***** válasza:

Anyukám sütötte a tortáját mert tejallergiás a baba anyukám meg isteni tortákat süt. A baba nem túrt bele.

6 vendég volt, a gyerek már ettől fel volt dobva, volt lufi, kedvenc kajáját csináltam.

Bébitaxit kapott ami zenél is. Most 17 hónapos és azóta is imádja tolni de már hajtja is. Kapott még építőkockát is és könyveket.

2017. márc. 3. 07:45
 4/8 anonim ***** válasza:

Rokonok, baratok jottek, szep vonatos torta volt, es sutikek, meg hidegtalak (csinaltuk, nem rendeltuk a talakat).

Nalunk nem volt trancsirtorta (elitelem ezt a divatot, hogy eletegyek egy etelt csak azert, hogy tonkretegye.......mondjuk a gyerkoc amugyse turt volna bele, mivel nem megszokott hogy kezzel gyurmazzon a kajaban, nem is ertette volna hogy most miert "kell").

2017. márc. 3. 08:22
 5/8 anonim ***** válasza:
Attol fugg, kinek szeretned, h emlekezetes legyen, m az unnepelt nem sokra fog belole emlekezni, az biztos :) Nalunk volt egy kisebb par oras osszejovetel, meghivtuk az unokatesokat. Volt 2 kicsi torta (ikrekrol van szo), szendvicsek, egyeb nasi, a felnotteknek kave, bor, tea es ennyi. Babaknak valo kreativ fajatekot kaptak, amit lehet porgetni, tologatni. Kaptak egy kis tolhatod fakocsit, amiben epitokockak vannak, meg par aprobb kisebb jatekot, pl zenelo kulcstarto (szinten babaknak), huzhato, eneklo kutyus, par pluss es ennyi.
2017. márc. 3. 10:42
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem ünnepeltük meg, úgysem érti még, bár ajándékot kapott, az első babáját. A testvérét már igen, hogy a nagyobb lássa, hogy megünnepeljük.
2017. márc. 3. 10:52
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekünk is most lesz az első szülinap :) triciklit vettünk neki mi is ami tolókaros, amíg nem tudja tekerni, addig bébitaxiként funkcionál. Meg kap még egy gumilabdát, azokat nagyon szereti és egy takarót a nevével. Tortát érn sütök neki minnie egerest, ami szintén kedvenc. Vendégek nem lesznek aznap, úgyhogy nyugodtan széttúrhatja a tortáját, hétvégén jönnek köszönteni a nagyszülők,dédszülők. De olvastam itt gyk-n egy aranyos ötletet, hogy vegyél egy egy éves facsemetét és ültessétek el együtt és lesz egy vele egyidős fája :)
2017. márc. 3. 16:54
 8/8 anonim ***** válasza:
42%

Mégis hogy lett volna?

Egy 1 éves az ég világon semmit nem érzékel belőle, ez max nektek nagy felhajtás, miattatok.

Kapott egy cukor és tejmentes tortát, amiből nem kért egy falatot sem, odaadtuk neki az ajándékát, és ennyi.

2017. márc. 8. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!