Aki első gyerek után szinte úgy nézett ki, mint terhesseg elott, az masodik utan is meguszta a dolgokat?
Elso gyerek utan sem csikjaim, sem bőrmegnyúlás sem ilyesmik nem lettek. Lapos a hasam, alakom is a régi , csipom lett szelesebb.
Persze igyis-ugyis szeretnek masodikat. Csak kivancsi lennék vajon meguszható e a sok csík másodszor is? Vagy az már a sok a bőrnek (most probalkozunk, 2éve 5hónapja szültem)
Légyszi kíméljetek a bunkó válaszokkal. Nem vagyok sem onzo anyuka, sem plázacica sem hasonló.
Inkább csak felmerült a fejemben ez a dolog, mert nagy szerencsém volt elsőre. Vagy inkább genetika kérdése??
(Bocsi az ékezetek miatt, közben mást is csinálok)
A második terhességnél nagyobb volt a hasam. Annyit vettem észre, hogy a köldökömnél kicsit megereszkedett a bőr. De csak ha nagyon vizsgálom és rossz kedvem van akkor látom. 😄
Első terhesség alatt kenegettem, másodiknál már nem. Szóval nálam valószínűleg genetika és nem a csodakrémen múlott.
Persze nagyrészt biztosan genetika, csak nemtudom vajon 2gyerek utan is szamit e a genetika. Azert a bornek is van turohatara gondolom.
Igazából csak érdeklődöm,kinek hogy volt, ez tudom nem változtat azon h nekem h lesz es ha most nem úszom meg..hát ez van..csak mint majdnem minden nőnek, nekem is jutnak ilyesmik az eszembe!:)
Az en borom amugyis eleg szaraz, tehat igyekszem sokat kenni mar par eve.
Terhesen is ugyanugy kentem magam mindenhol, ahogy eddigis.
De a vegen kaptam ajandekba (kb 29hetesen) 200ml-es bio oilt, igy azt elhasznaltam majdnem teljesen, nemtudom az segithetett-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!