Elválnátok 2 kisgyerek mellett emiatt? Kinek van igaza?
Van egy 3 hónapos és egy 2 éves lányunk.
Én jelenleg még 2 hónapig kapok max gyedet a nagy után, és cseden vagyok a kicsivel. Ezen felül kapom a családi pótlékot és az adókedvezményeket, tehát összesen a havi bevételem 413.000 Ft.
A férjem úgy gondolta hogy ez elég egy 4 fös családnak, és nem fog csak amiatt gürizni egy helyen amit nem szeret hogy félre tudjunk tenni, szóval felmondott, úgy hogy ezt velem nem beszélte meg. Ez volt 4 hónapja és még mindig nem dolgozik. De az még hagyján. Nem segít semmit a gyerekek körül mert “én azért kapom a pénzt hogy velük foglalkozzak” , és a fözés/mosás/takarítás a nö dolga, szóval egész nap csak tvt néz vagy a telefonját nyomkodja, néha meg elmegy a haverjaival.
Lehet nem zavarna hogy én tartom el, akkor ha
1) segít a háztartásban
2) nem csak annyit segít a gyerekek körül hogy bekapcsolja nekik a TV-t
3) nem mondana azt hogy ö miért dolgozzon ha én sem dolgozok semmit
De igy mar kezd nagyon elegem lenni, folyton veszekszünk emiatt, és már úgy vagyok vele hogy legszívesebben elválnék, mert az sem jó példa a gyerekeknek hogy apa semmit sem csinál, és a folyton stresszes/veszekedôs környezetben sem jó felnöniük.
Túlreagálom, vagy ez tényleg válóok?
Hàt ez ultra gáz... mit gondol a fèrjed? Hogy kèpzeli??
Nem talàl semmi munkàt? Vagy nem is keres?
Mond, hogy kamu. Ha igaz, akkor mutogatnám a "én tartom el a gyesen lévő anyukákat és gyerekeiket" hangoztatóknak.
Ha a Férjem csinálná, megmondanám, hogy nem ad a közösbe, nincs közös.
Vagy neveljen gyereket vagy menjen dolgozni.
Attól függ mennyit színeztél a sztoriban a javadra. Ha a férjed eddig 12 órázott, mondjuk fizikai munkában, és ha úgy jött volna el hogy keres mást, addig kipiheni az eddigi éveket egy kicsit otthon veletek, akkor oké. Egy darabig.
Ha teljesen jó munkája volt amit ott hagyott, az nem oké.
Mellesleg meg te is elmehetsz dolgozni, ő meg otthon maradhat a gyerekekkel. Ez is opció. Vagy az meg neked nem tetszik, hogy nem lehetsz otthon, mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!