Szörnyű anyának érzem magam, mit csináljak így?
1 éve váltunk el a férjemmel, 5 éves és 11 fiaink velem maradtak de az apjuk majdnem minden héten találkozik vele. Ilyenkor mekiznek és mindig kapnak legot játékokat nem kis összegben. A nagyobbnak heti szinten netes játékra 10 ezret költ, kicsinek ugyan ez legoban. De ha kérem vegyen egy cipőt esetleg pólót nemet mond. A gyerekekkel veszekszek, rendetlenek csúnyán beszélnek nagyobbal rengeteg a gond a suliban. Naponta elmobdják apát jobban szeretik én milyen szemét vagyok.
Arra nem képesek hogy egy pohár vizet megtöltsenek és igyanak. Nem bírom már ezt reggel a nagyobb nem hajlandó felkelni, üvöltözéssel ha moccan is valamit. Megpróbáltam már, ha nem öltözik itthon marad dolgot, de aludt ugyan nyugodtan. Nem csinálja a leckét, állandóan a gépen lóg képes hajnalokig gépezni. Kicsi mindenben a nagyot utánozza, nem hajlandó enni sem csak nasit. Nem bírok velük egyedül, egyre rosszabb a helyzet mert az anyósom és a gyerekek apja ellenem hangolja a gyerekeket. Az apjuk nem akar 1 napnál többet velük lenni, megkért 4 hónapig ne kellhen gyerektartást fizetnie mert az új pátja terhes lett kell a pénz. Ha igent mondok őt ismerve nem fizet többet, ha nemet akkor a gyerekeket jobban hergeli ellenem.
Nem elkuldene oket ugy hogy ok nem akarnak menni hanem pont hogy apaval akarnak lenni, folosleges oket akkor visszatartani, vegulis nem a szomszednak adna oket.
Menjenek ha akarnak, gondolom megmondja nekik hogy ha ugy gondoljak barmikor visszajohetnek. Nyilvan. Nincs semmi gond ebbol. Nem haragszik stb.. erezzek jol magukat.
Aztan majd ugyis radobbenek a gyerekek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!