Mi értelme a nők gyerekvállalásra buzdítására? Baj, ha valaki nem akar gyereket?
A gyerekvállalás tönkreteszi egy nő életét. Nem lehet egy gyerek mellett rendes társasági, nemi életet élni, a karriernek búcsút mondhat, ha a párja lelép akkor nem tud a nő egyedülálló szülőként annyi pénzt keresni hogy eltartsa a gyerekét és jusson elég pénze magára is.
Egy gyereket nem lehet betenni a fiókba és ott hagyni fél napig, azzal foglalkozni kell. Ez nem jut eszükbe azoknak akik azt a hazugságot hangoztatják hogy a terhesség öröm és a gyerek ajándék?
"akkor úgy érzem teljesen normális reakció a kérdésem"
Nem, sajnos ez nem normális Ányuska. Nem lesz gázár- öö.. akarom mondani: szingli adó! ez csak a blikkegyed csámcsogása. És jó, hogy nem pol.- ba tetted. Az már úgyis a bányászbéka alatt van, nem hiányzik oda egy ilyen eszmefuttatás, amit levágtál az első 2 mondatban. Szerintem kulturáltan megvitattuk. Aki nem akar gyereket, annak nem lesz, aki akar, annak lesz, aki akar, de nem sikerül, annak orvosok segítenek.
Minden virág virágozhat. Nem kell a kesergés.
Nem mondom hogy igaz amit a posztoló állít de ezt mindenki másképp éli meg, igen, van akinek a gyerek csak teher és semmi élvezetet nem talál benne míg másnak maga a boldogság és pont ezért nem értem ezt az erőltetést manapság hogy "de az az élet értelme" nem, valakinek az élet értelme, nekem nem, valakinek meg a bélyeggyűjtés mégsem győzköd róla senkit.
Csak azt nem értem miért jó valakinek ha olyat vesz rá aki aztán megbánja? Örül ha tönkreteheti valaki életét egy sosem akart gyerekkel? Mert nem jön össze hogy "majd megszereti?"
Őszintén szólva szerintem semmi értelme nincs, hogy valakit( jelen esetben a fiatal Nőket) rávegyünk olyan dologra, ami ő eredetileg nem akar, mert abból csak a probléma lesz, amikkel leginkább az ilyen módon "kreált" család fogja megszívni!
Azzal vitatkoznék, hogy valaki abszolút nem tud társasági...stb. életet élni és figyelmi magára
gyerek mellett, de tény, hogy sok időt, energiát,
pénzt von el más területektől, amikbe egy jó
ideig nem igazán tud komolyabban invesztálni,
ezzel számolni kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!