Büszke vagy a gyerekedre?
73% fejezd már be a kötekedést. Itt stupfolod magad holott baromira nincs igazad! Oké, te nem vagy büszke. Attól meg ez egy létező dolog, hogy másra is büszkék lehetünk, ilyen kifejezés és érzés létezik. Sajnálom ha a gyermeked még nem ismertette meg veled meg ezek szerint soha semmilyen más emberi kapcsolatod sem. Attól még létezik, igenis nézz utána mert amit te itt most művelsz, arra mondják hogy "Ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna."
Nincs tudomásod egy magyar kifejezésről, ez nem olyan dolog amit 4-5 kommenten keresztül reklámoznod kell!
20
Büszkén vagyok stréberanya, amgí ezt olyasvalaki mondja, aki szerint létező szó a "pocsoja".
Igen, mindkettő kis ovisomra nagyon büszke vagyok a szó legnemesebb értelmében.
Egyetértek: a gyermek nem a szülő tulajdona. Abban viszont, hogy a gyermek olyan lesz, amilyen, a szülő erőfeszítése vastagon benne van.
Büszke vagyok arra, hogy a nagyon heves temperamentumú (tavaly sajnos még gyakran verekedő) kisfiam megtanult uralkodni magán, és nem erőből intézi a konfliktusait, hanem az itthon látott és ezerszer átbeszélt, begyakorolt békés, kibeszélős példát alkalmazza. Ebben nekünk, a szüleinek rengeteg munkánk van. És büszke vagyok arra, hogy megbízik bennünk annyira, hogy figyel ránk, és meghallgatja, megfogadja a tanácsainkat. Közös munka, hatalmas öröm és büszkeség.
Büszke vagyok arra, hogy a gyermekeink (megint csak sok érzelmi ráfordítás eredményeképpen) fantasztikus testvérei egymásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!