Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Büszke vagy a gyerekedre?

Büszke vagy a gyerekedre?

Figyelt kérdés
Ha igen,miért ?
2018. szept. 30. 14:09
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
60%

73% fejezd már be a kötekedést. Itt stupfolod magad holott baromira nincs igazad! Oké, te nem vagy büszke. Attól meg ez egy létező dolog, hogy másra is büszkék lehetünk, ilyen kifejezés és érzés létezik. Sajnálom ha a gyermeked még nem ismertette meg veled meg ezek szerint soha semmilyen más emberi kapcsolatod sem. Attól még létezik, igenis nézz utána mert amit te itt most művelsz, arra mondják hogy "Ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna."

Nincs tudomásod egy magyar kifejezésről, ez nem olyan dolog amit 4-5 kommenten keresztül reklámoznod kell!

2018. szept. 30. 17:37
 22/30 anonim ***** válasza:
72%
Egyébként meg ha 73% te nem vagy büszke rá vagy nincs is gyereked, akkor nem neked szól a kérdés. Felesleges ideszarnod. Pláne ennyiszer...
2018. szept. 30. 17:39
 23/30 anonim ***** válasza:
30%
Teljesítményorientált, buta kommentek tucatjai érkeznek ide sorban. Ha pedig nem értek egyet vele, akkor lepontoztok. És? Kit érdekel? 2 gyerekem van, akikre én vigyázok, én nevelek, de nem az enyémek és nem a tulajdonom, és végképp nem mondom azt, hogy az Ő TELJESÍTMÉNYÜK az én érdemem. Nem az. Ők dolgoztak meg érte, én csak támogatom őket, hogy lehetőségük legyen elérni. Nagy különbség! Az ilyen szülők, mint ti a jegyekre, bizonyítványokra és érmekre büszkék, meg villognak a szomszédnak, hogy Gizike kitűnő. Aztán hogy Gizikének önértékelési gondjai lesznek, önbizalomhiánya és gyomorfekélye nagy korában, arra nem leszel büszke de még csak felelősnek sem érzed magad. Az az ő baja lesz, az aranyérme és bizonyítványa meg a te büszkeséged. Egyébként meg oda írok és azt, ahova és amit akarok. Ha nem tetszik, ne olvasd. Nem fogok azért egyetérteni, hogy feljebb menjen a százalékom és bégessek itt a sorban, hogy igeeeeen, Pistikém olyan okos, büszke vagyok rá. Nem.
2018. szept. 30. 17:55
 24/30 anonim ***** válasza:
17%

20

Büszkén vagyok stréberanya, amgí ezt olyasvalaki mondja, aki szerint létező szó a "pocsoja".

2018. szept. 30. 18:23
 25/30 anonim ***** válasza:
39%
előbb lesz teljesítménykényszeres a te gyereked, aki nem kap tőled elismerést, mint azé, aki bármiért büszke rá és ezt el is mondja...
2018. szept. 30. 18:52
 26/30 anonim ***** válasza:
25%

Igen, mindkettő kis ovisomra nagyon büszke vagyok a szó legnemesebb értelmében.

Egyetértek: a gyermek nem a szülő tulajdona. Abban viszont, hogy a gyermek olyan lesz, amilyen, a szülő erőfeszítése vastagon benne van.

Büszke vagyok arra, hogy a nagyon heves temperamentumú (tavaly sajnos még gyakran verekedő) kisfiam megtanult uralkodni magán, és nem erőből intézi a konfliktusait, hanem az itthon látott és ezerszer átbeszélt, begyakorolt békés, kibeszélős példát alkalmazza. Ebben nekünk, a szüleinek rengeteg munkánk van. És büszke vagyok arra, hogy megbízik bennünk annyira, hogy figyel ránk, és meghallgatja, megfogadja a tanácsainkat. Közös munka, hatalmas öröm és büszkeség.

Büszke vagyok arra, hogy a gyermekeink (megint csak sok érzelmi ráfordítás eredményeképpen) fantasztikus testvérei egymásnak.

2018. szept. 30. 19:05
 27/30 anonim ***** válasza:
Igen, büszke vagyok rá. Mert szeretem, mindennél jobban és azok a dolgok amiket elér legyen az bármilyen egyszerű is, büszkeséggel tölt el. De ugyanígy érzek a férjem a testvéreim vagy az anyukám iránt is büszkeséget.
2018. szept. 30. 22:22
 28/30 anonim ***** válasza:
Igen, nagyon büszke vagyok rá!
2018. okt. 1. 07:57
 29/30 anonim ***** válasza:
Büszke vagyok rájuk. Hárman vannak 10, 12, 14 évesek. Bölcsek, jólelkűek, mély gondolatok, kritikai gondolkodás, boldogság, elégedettség, érdeklődések tudományterületek, zene, nyelvek iránt, a világ felfedezésének vágya, szeretet, kíváncsiság megvan bennük. Csodálatosak, sokat tanultam tőlük.
2018. okt. 20. 22:40
 30/30 A kérdező kommentje:
29-es,ez szép volt :)
2018. okt. 22. 08:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!