Büszke vagy a gyerekedre?
Igen, leginkább azért, mert végtelenül szorgalmas. :)
260 km-re jár egyetemre, már kettőre ráadásul, mindkettőt nappalin csinálja. Sajnos kolit nem kapott, az albi drága, de a két suli mellett is dolgozik heti 10-12 órát, hogy az albin felül nekünk ne legyen költségünk. Mondtuk neki, hogy valahogy megoldjuk, de amikor több pénzt adtunk, akkor is dolgozott inkább :( NEkem valahol fáj, de nagyon büszke vagyok arra, hogy nem egy elkényeztetett liba lett belőle...
Mi megy ilyenkor fejben végbe?
Kitűnő tanuló, szépen rajzol, imádom... 2 gyerek szuszog mellettem, de jön fel az ebéd... mégis, ha nem kitűnő és nem rajzol szépen? Akkor? És ez a büszkeség? Mélységesen megdöbbent.
Ha a gyereked semmiben nem jó akkor mire lennél büszke???
Átlagos és kész arra nem büszke az ember
Igen, mindkettőre. Azért mert vannak és olyanok amilyenek :) Nem lehet velük betelni. Még kicsik, most tanulják az élet dolgait.
Napi szinten mondom nekik, büszke vagyok rád, mert - szépet rajzoltál, ügyesen felöltöztél, elpakoltál, egyedül eszed a szendvicset, mindent megettél, stb.
Aki nem büszke a gyerekére, annak nem való gyerek. :)
5
Ahogy a legtöbb ember átlagos, úgy a legtöbb gyerek is az. A szülei számára viszont, jó esetben, minden gyerek különleges. Hiszen akit szeretünk, az számunkra az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!