Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 4 éves kislánynak milyen...

4 éves kislánynak milyen sport vagy mozgás ajánlott? Karate vagy foci?

Figyelt kérdés
Környékünkön ezek a lehetőségek vannak. Melyik jobb szerintetek?
2018. szept. 24. 08:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
76%

szerintem jó a küzdősport, fegyelemre neveli. az enyém tuti nem járna rá, táncolni akartam vinni de ott sem tudott figyelni, ovi után fáradt ehhez, inkább játszózna...szerintem a mozgásigénye döntsön: ha mozogni szeret, futni, akkor a foci a neki való. ha inkább molyolós elmélyedős, akkor megpróbálhatjátok a karatet.

én egyébkén tizenévesen kezdtem focizni versenyszerűen, alapból nem egy nőies sport, de piciknél ez még nem számít, gondolom most csak azt szeretnéd, ha fejlődne a mozgáskordinációja, a labdaérzéke, arra pedig tökéletes, amit ebben a korban focinak neveznek..a későbbiekben viszont én lányosabb sportot választanék. a női foci világa egy külön világ. de ő még csak 4 éves.

2018. szept. 24. 11:02
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha szeretne valamelyikre járni, akkor vidd. Enyém balettre és úszni jár, szereti mindkettőt. Ha nem szeretné, nem erőltetném.
2018. szept. 24. 12:58
 13/14 A kérdező kommentje:
Mozgás miatt szeretném, nem amiatt hogy versenyszerűen focizzon vagy karatézzon. A kézilabda vagy az úszás lenne jó.
2018. szept. 24. 13:09
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

4 éveseknek jó esetben alapozó jellegű foglalkozást tartanak bármilyen sportágat választasz. Fejlesztik az állóképességét, koordinációját, figyelmét, stb.

ha az edző ért a kicsikhez és a gyerked élvezi a foglalkozást, vidd ahová akarod. Ha bármelyik feltétel nem teljesül, járjatok rendszeresen játszótérre, labdázzatok, kergetőzzetek, otthon engedd ugrándozni, bukfencelni, dobjatok célba, guruljon a szőnyegen, egyensúlyozzon földre fektetett ugrókötélen vagy a szőnyeg szegélyén,esetleg szerezz be egy kis trambulint, füleslabdát. Menjetek kirándulni, ahol hegyre fel, völgynek le, kőről kőre, kidőlt fatörzsön, patakon át lehet haladni. Ennél jobb sport nem létezik.

2018. szept. 24. 15:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!