Milyen kutya fajtát ajánlott venni? Nekem fő ként Haz őrzés re kéne És ne vadász kutylegyen! Mert van sok bárány csirke ló stb és könnyen tanítható légyen mozgás lesz neki napi szintén 4 km szoktam futni és ő jöhet velem + nagyon nagy kertem van
Rottweiler, dobbermann, moszkvai...stb. De arra azért valószínű hogy tanítani kell hogy ne bantsa a jószágokat.
Amugy ilyen feltételekkel egy menhely keverék is jó lehet.
Házőrzésre komondor, kuvasz és más nagytestű pásztorkutyák valók.
Ha első kutya lenne, akkor ezek közül a komondor.
A Spiccet ajánlom.
Tapasztalatból mondom egy rokonomnak évek óta megvan.
Nem tudom mennyit foglalkoztak/nak vele, de hihetetlenül okos kutya, egyben makacs is tud lenni.
Háztáji állatokkal békességben eggyütt él, de idegen (szomszéd macska) vagy kártevő (patkány stb) állatot nem tűr meg. Házat is őriz, idegen nem tudna felmenni az udvarra tőle, erős hangja és fogai villantásával ember legyen a talpán aki megkockáztat egy kóstolót magából.
Feljáró barátokkal barátságos, ugatásával csak jelzi, hogy vendég jött.
Csak ajánlani tudom.
NE vegyél kutyát!
Bármelyik menhelyi keverék megteszi. :)
A kert semmire sem jó. 2 héten belül a kutya az utolsó fűszálig ismerni fogja az egész telket, semmi új inger nem éri majd, magától meg csak egy idegrendszerileg erősen beteg kutya fog rohangálni.
Szóval, mennyit sétáltatnád? Mennyit és hogyan foglalkoznál vele?
Minden kutya gyilkolja a haszonállatokat, ha unatkozik és nincs nevelve. A kuvasz és moszkvai épp úgy, mint a német juhász és a border collie.
Nagyon szépen köszönöm hogy válaszoltak
A bátyámnak van egy Német Juhásza8-9 hónapos és gyönyörű Fajta TISZTA TK
Annyira ugat nagyon durván gyönyörű kutyus de fél támadni embere
De bárány csirke nyúl hálót ha ő meg lássa és nekem adná de félek mert meg öli az állatokat azért fél mert előző gazda egy rossz alkoholista és nagyon sokat bántotta a bátyám tőle vette és uszítóta rá a szomszéd Bárányra és csirke
Elnézést ha el írtam valamit de 1:49 óra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!