Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Fitmin Dog for life Bárány &...

Fitmin Dog for life Bárány & rizs vélemény? Jobb mint a Brit Premium, vagy a Happy Dog Naturcroq?

Figyelt kérdés
[link]

2017. ápr. 17. 00:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Szerintem nem rossz tap. Plusz pont hogy nincs benne kukorica.
2017. ápr. 17. 09:03
 2/12 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2017. ápr. 17. 09:05
 3/12 anonim ***** válasza:

Itt vannak az összetételek, össze tudod hasonlítani.

[link]

[link]

[link]

2017. ápr. 17. 09:11
 4/12 A kérdező kommentje:

Köszi:) tudom, h nem írtam de a Britből a Medium Adult Breedre gondoltam..:)

Es az hogy lehet, h az ABC Zoo-on más az összetétel mint a zoopluson? Nézd, itt a hússal kezdődik az összetétel: [link]

Az oldal, ahonnan rendelni akartam a Happy Dogot, nem írta hany százalék hus van benne, de ehhez az árhoz gyászosan kevés, ráadásul csak dísznek van benne, hisz gabonából van az egész. De akkor miert ilyen népszerű?

2017. ápr. 17. 09:40
 5/12 anonim ***** válasza:

A csirkés Brit Premiumnál világos, hogy friss csirkehúst írnak az összetevőknél (kb 40%), de a bárányosnál nem tudom. Ha az a 25% szintén friss hús (gondolom igen), akkor sokkal alacsonyabb a hústartalma, mint a Fitmin tápnak, mert 25% friss hús összetevő az a száraz tápban 15% alatti hústartalmat jelent, míg a Fitminben bőven 30% felett van a sok szárított hússal. Eleve szimpatikus, hogy rendesen leírják az összetevőket, százalékaránnyal. Viszont van benne csirkehús, szóval ha amiatt kell a bárányos, mert csirkeallergiás a kutya, akkor nem játszik.

(Ha esetleg a csirkés Brit Premiumhoz hasonlítod, akkor a 40% körüli friss csirkehús kb 20% hústartalmat jelent a száraz tápban, szóval annál is jobb. És nincs benne búza és kukorica, ami szintén jó.)

2017. ápr. 17. 09:42
 6/12 anonim ***** válasza:

2. válaszoló vagyok. A Happy Dog tápok szerintem nagyon drágák az összetételükhöz képest, alig van bennük hús.

Én Brit táppal etetek, ár-érték arányban az a legjobb, és a kutyáim szeretik.

2017. ápr. 17. 09:55
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
A probléma az, hogy összetétel alapján a Fitmin táp ár-érték aránya sokkal jobbnak látszik a Brit Premiumnál.
2017. ápr. 17. 10:24
 8/12 anonim ***** válasza:
Akkor azt kell megvenni.
2017. ápr. 17. 11:26
 9/12 anonim ***** válasza:

Mi etettünk vele egy ideig, azért váltottunk, mert most már megengedhetünk magunknak egy jobb minőségű tápot.

Viszont a Fitmin táppal sem volt semmi bajunk. A széklete jó volt tőle, a kutya szerette. Ár-érték arányban jobb, mint a Brit Premium és összetételben is magasan üti. A Happy dog Naturcroq meg kész vicc, borzasztó silány az összetétele és még túlárazott is, semmi pénzért nem adnám a kutyámnak. Szerintem a középkategóriás tápok közül a Fitmin a legjobb.

2017. ápr. 23. 10:13
 10/12 A kérdező kommentje:

#9 köszi a válaszodat:)

Ha szabad kérdeznem, mist milyen tápot adsz a kutyusodnak?

2017. ápr. 23. 10:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!