Fitmin Dog for life Bárány & rizs vélemény? Jobb mint a Brit Premium, vagy a Happy Dog Naturcroq?
Köszi:) tudom, h nem írtam de a Britből a Medium Adult Breedre gondoltam..:)
Es az hogy lehet, h az ABC Zoo-on más az összetétel mint a zoopluson? Nézd, itt a hússal kezdődik az összetétel: [link]
Az oldal, ahonnan rendelni akartam a Happy Dogot, nem írta hany százalék hus van benne, de ehhez az árhoz gyászosan kevés, ráadásul csak dísznek van benne, hisz gabonából van az egész. De akkor miert ilyen népszerű?
A csirkés Brit Premiumnál világos, hogy friss csirkehúst írnak az összetevőknél (kb 40%), de a bárányosnál nem tudom. Ha az a 25% szintén friss hús (gondolom igen), akkor sokkal alacsonyabb a hústartalma, mint a Fitmin tápnak, mert 25% friss hús összetevő az a száraz tápban 15% alatti hústartalmat jelent, míg a Fitminben bőven 30% felett van a sok szárított hússal. Eleve szimpatikus, hogy rendesen leírják az összetevőket, százalékaránnyal. Viszont van benne csirkehús, szóval ha amiatt kell a bárányos, mert csirkeallergiás a kutya, akkor nem játszik.
(Ha esetleg a csirkés Brit Premiumhoz hasonlítod, akkor a 40% körüli friss csirkehús kb 20% hústartalmat jelent a száraz tápban, szóval annál is jobb. És nincs benne búza és kukorica, ami szintén jó.)
2. válaszoló vagyok. A Happy Dog tápok szerintem nagyon drágák az összetételükhöz képest, alig van bennük hús.
Én Brit táppal etetek, ár-érték arányban az a legjobb, és a kutyáim szeretik.
Mi etettünk vele egy ideig, azért váltottunk, mert most már megengedhetünk magunknak egy jobb minőségű tápot.
Viszont a Fitmin táppal sem volt semmi bajunk. A széklete jó volt tőle, a kutya szerette. Ár-érték arányban jobb, mint a Brit Premium és összetételben is magasan üti. A Happy dog Naturcroq meg kész vicc, borzasztó silány az összetétele és még túlárazott is, semmi pénzért nem adnám a kutyámnak. Szerintem a középkategóriás tápok közül a Fitmin a legjobb.
#9 köszi a válaszodat:)
Ha szabad kérdeznem, mist milyen tápot adsz a kutyusodnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!