Napi hány perc mozgás ajánlott?
Figyelt kérdés
2018. júl. 12. 14:43
1/5 anonim válasza:
Minél több.
(homályos kérdéshez homályos válasz:))
2/5 anonim válasza:
Attól függ mi a cél. Ha csak egy egészséges életmód akkor a WHO alapján heti 150 perc moderált vagy 75 perc intenzív fizikai aktivitás.Persze lehet több is.Te döntöd el hogy osztod be.
3/5 anonim válasza:
Napi 6 km (kb. 10000 lépés) jó iramú séta, lehetőleg változó domborzatú terepen (kb. 75-88 perc), vagy az ennek megfelelő, minimum 40 percig mexakítás nélkül végzett intenzív sport- és egyéb tevékenység (úszás, evezés, terepfutás, terepkerékpározás, kosárlabda, kézilabda, foci, röplabda-edzés párban, tollaslabda, néptánc...), amely hasonló kalórialeadással, zsírégetéssel jár.
4/5 kikova válasza:
A szervezeted egy anyagcsere-rendszer.
Annyit mozogj, amennyi feltétlenül kell a kaja megszerzéséhez, azután amennyi kell a szaráshoz.
Ezeken túl, ha van kedved, játsszál a falka többi tagjával.
Hogy ez hány perc egy-egy nap? ez nagyon változó.
5/5 anonim válasza:
érdekes dolog ez...én 2,5 éve elkezdtem a munkám miatt napi több, mint 10 km-t gyalogolni....az első fél évben 98 kilóról 82 kilóra fogytam, de az utóbbi fél évben 90-92 kilóra visszajött a súlyom.....ezek szerint jóval többet kellene mozognom a havi 220-260 kilóméternél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!