Ő melyiket szeretne? Az a jobb, ahol jobban érzi magát
2018. szept. 24. 08:16
2/14 A kérdező kommentje:
Nem túl fiús mindekettő?
2018. szept. 24. 08:17
3/14 anonim válasza:
Egyik se. Sportolj vele.
2018. szept. 24. 08:18
4/14 anonim válasza:
4 éves ne sportoljon, veszélyes.
2018. szept. 24. 08:24
5/14 anonim válasza:
Egyik sem. Neki még játszani kell, nem sport órákra járni.
2018. szept. 24. 08:28
6/14 anonim válasza:
Lánynak inkább valami tánc illene, de ha nincs, akkor inkább a karate. Én is jártam gyerekkoromban, imádtam.
2018. szept. 24. 08:57
7/14 anonim válasza:
Ha szeretné, mehet, nálunk járnak lányok is mindkettőre. De nagy a különbség a gyerekek között, 4 évesen sokak nem képesek még a focinál a csapatjátékra, a karaténál meg a fegyelemre vagy egyszerűen csak félénkek. Ha van bemutató vagy próba óra, vidd el, és kiderül.
2018. szept. 24. 08:58
8/14 anonim válasza:
Azért nem úgy kell elképzelni a fociedzést 4 éveseknek, hogy a helyezkedést gyakorolják, meg a passzolást. A koruknak megfelelő feladatok és elvárások vannak.
Az én fiam 6 évesen kezdte, de még akkor is inkább fogócskáztak, a labdával ismerkedtek és szabadon fociztak. Mindig minden gyerek egy kupacban volt, senki nem várt tőlük kidolgozott akciókat.
Szóval nyugodtan vidd sportolni. Az inkább játék ennyi idősen.
Viszont az a tapasztalatom, hogy a lányok a fociról hamar kikopnak, úgyhogy inkább a karatét választanám.
2018. szept. 24. 09:14
9/14 anonim válasza:
Nem, kérdező, nem "fiús", azaz nincs olyan dolog, amit egy lány ne csináljon, mert az "fiús". Értelmezhetetlen még a kérdésed is.
(Később mi lesz fiús? ELtartani magát? Karriert csinálni? Kedve szerint élni? Nem főzni a pasijára? Érteni a matekot? Hagyjuk már ...)
Arra járjon, amire szeretne.
2018. szept. 24. 09:25
10/14 anonim válasza:
Én em szeretem a focit, így inkább a karatét választanám, de nem én fogok rá járni, szóval kérdezd meg a lányodat, melyik tetszik neki jobban, amúgy akár fiús, akár nem, azt írtad csak ezek vannak, szóval ha sportra akarod járatni úgysincs más, ha nem jár az se baj, csak 4 éves, szaladgálhat a játszótéren is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!