Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek is sértő, ha a...

Szerintetek is sértő, ha a babaprojektemre azt mondja egy jó barátnőm, hogy az ő munkahelyi projektje semmivel sem alacsonyabb rendű, mint a gyerekvállalási terveim?

Figyelt kérdés
2018. szept. 21. 22:39
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem semmi nő vagy 😁 Nincs igazad. A gyerekvállalás pedig nem projekt. El vagy tévedve.
2018. szept. 22. 08:43
 22/30 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem hülyesèg a projekt szón lovagolni. Kerdező ugy erti ő most ezzel foglalkozik, erre aldozza figyelmèt idejèt stb, ahogy a bnőke meg egy munkaprojekttel teszi ugyanezt. Dolgozunk vagy 40 evet projektek, munkak jonnek mennek, gyereket a nagy atlag ÈLETE SORÀN max 1-2 alkalonmal, ritkabban 3 -4 alkalommal vàllal. Semmilyen szinten nem lehet egy lapra tenni egy èletünkben 1 millioszor vallalt dolgot egy gyerekvallalassal. Èn elèg karrierista vagyok, mindenki szerint, magam szerint is de fontodabb "projekt", dolog vagy tök mindegy hogy fogalmazok, mint a gyermekem nem volt mèg soha ès nem is lesz.
2018. szept. 22. 10:12
 23/30 anonim ***** válasza:
28%
*baràtnöje
2018. szept. 22. 10:13
 24/30 anonim ***** válasza:
9%
Ès normalis helyen a baba is egyfèle "projekt". Ott kezdődik, hogy megteremtik tudatosan èrkezèsèbek anyagi körülmènyeit, egy normàlis pàrkapcsolatban, melyre ugyanúgy figyelmet, időt kell szànni, majd mikor megvan minden ami egy normalis gyerekvallalashoz kell eldontik, hogy èrkezhet, amikor akar. Nem csak úgy "vèletlenül becsúszottra" potyogtatjak a gyerekeket az alberletee, meg minimalberre, majd sirunk hogy brühühühü nehèz eltartani a gyereket. Ilyen szempontból a baba is egyfèle "projekt". Hozzâteszem normàlisoknàl, nem a prolikról beszèlek.
2018. szept. 22. 10:16
 25/30 anonim ***** válasza:
56%
Az meg se fordult a fejedben, a gyerekre nézve mennyire sértő, hogy pont olyan projektnek kezeled, mint a munkát?
2018. szept. 22. 10:31
 26/30 anonim ***** válasza:
100%

Aki szerint normális a gyereket projektnek tekinteni az nézzen már utána a szó jelentésének, könyörgöm!

Nálam soha nem projekt volt, és ha ettől vagyok proli, akkor állok elébe. De legalább nem tárgyként kezelem a gyerekeimet, hanem emberként.

Projekt során max. humanoidot lehet létrehozni, élő embert nem.

Kérdező meg egy bunkó, mert a barátnő hívta őt, az lett volna illendő, ha meghallgatja előbb és utána kezd magáról beszélni. Akkor is ha neki most a gyerek a legfontosabb témája.

2018. szept. 22. 12:02
 27/30 anonim ***** válasza:
100%
*droidot akartam írni, nem humanoidot.
2018. szept. 22. 12:05
 28/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem, semmi sértő nincs abban, amit a barátnőd mondott. Az volt sértő, ahogy te viselkedtél. Szomorú, hogy ezt magadtól nem tudod.
2018. szept. 22. 12:36
 29/30 anonim ***** válasza:
100%
Hát figyelj, a gyerekcsináláshoz nem kell ész, egy munkahelyi projekthez meg igen. Nos, akkor melyik is a nagyobb érdem?:-D Kérdezem ezt gyerekszerető emberként, de soha eszembe nem jutna leszólni más prioritását, főleg nem egy hozzám közelálló személyét. Nagyon gáz vagy, meg se lepődnék ha többet nem keresne.
2018. szept. 22. 13:33
 30/30 anonim ***** válasza:

#24es, a becsúszott gyerek csak proliknál, minimálbérre lehetséges? De különös... Sem proletár, sem minimálbères nem vagyok sem én sem a párom, nem sírtunk, hogy "brühühü", soha nem tekintenèk úgy a gyerekemre, mint egy projektre...

Jellemző, hogy aki projektként gondol a gyerekére és minden lepését megtervezi a vállalásnak az az első hasfájós éjszakán vagy hányós betegségnél ledobja az ékszíjat és kikészül, mert ő nem így tervezte.

Kérdező: nem lehet fontossagi soorendet felállítani a gyerek és a munka között ebbenaz esetben. Ő hívott te meg leállítottad, hogy előadhasd magad. Te voltál a bunkó.

2018. szept. 24. 11:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!