Szerintetek is sértő, ha a babaprojektemre azt mondja egy jó barátnőm, hogy az ő munkahelyi projektje semmivel sem alacsonyabb rendű, mint a gyerekvállalási terveim?
Figyelt kérdés
2018. szept. 21. 22:39
11/30 anonim válasza:
Meséld el az egèsz telefonbeszélgetést! :)
12/30 anonim válasza:
Igaza van a barátnődnek. Miért lenne fontosabb a te nőgyógyászati eredményed, mint az ő munkája, főleg, hogy ő hívott téged, te meg leállítottad, hogy a tiéd fontosabb?
13/30 anonim válasza:
Egyenrangú
Viszont itt te viselkedtél baromi sértően
14/30 anonim válasza:
Mivel te is projektnek gondolod, egyenrangú. A telóban meg bunkó voltál.
A kérdés meg csak reakcióhajhász kamu.
15/30 anonim válasza:
Egyenrangú, kinek mi a fontosabb. Viszont a te viselkedésed sértő, olyan mintha magasról tennél a barátnődre. Ez a kapcsolat meg fog szakadni, mert kezdesz elszakadni a való világtól és ezt kevés ember tolerálja.
16/30 anonim válasza:
Igen, bunkósàg ilyet mondani. 1. Vagy èrzèketlen tuskó 2.vagy titkon csalàdra vàgyik, csak a nyilvànvalóan idióta stìlusa miatt nem kell senkinek. Húzd ki a baràt listàról.
17/30 anonim válasza:
16os vagyok. Telefonnal kapcsolatban meg. Nekem is van több olyan bnőm, hogy megcsörget(nem felhiv) èn visszahivom ès dől belőlük a szó, kèrdezni nem kèrdeznek semmit. Ha nagy ritkàn èn hivtam őket vamo nyűggel, akkor meghallgatjak, de epp h a vegen levegőt veszek atkotik egy mondattal es megint fujjak a sajat problemat. Ez eleg egyoldalu volt mindig is, de ha zavart ia en elfogadtam őket igy mert sok mas tulajdonsaguk miatt meg szerethetőek, ès senki sem tökèletes, èn sem. Volt ez igy addig, mig a règen vàgyott kisbabàval teherbe nem estem. Egyre jobban zavart, hogy nem erdekli őket semmilyen mèrtèkbenert maguktól nem kerdeznek rola, ha meselnek is, gyorsan kozbevagnak stb stb. Na itt lett ez bedejezve, addig evekig nem. Azota ritkan hivom őket. Ha megcsorgetnek is akkor sem. Nekem ez a tema a legkulonlegesebb, ez a legnagyobb dolog az eletmeben (mielott belekotnek, van eleg jo karrierem, mi 10 ev alatt epult, befekteteseim stb, szoval nem "csak a gyerek tolti ki az eletem" mègis ő különlegesebb barminèl) ha ez öket nem erdekli, akkor engem sem ők. Szóval, ha pl ilyen a kerdező bnoje is, akkor igenis egyszer az eletben belefolythatta a szót hogy bocs most fontosabb hirem van.
18/30 anonim válasza:
Igaza van. Te miért nem hívtad fel, akkor mesélhettél volna elsőnek...
19/30 anonim válasza:
En radraktam volna a telefont... Mert ha mondjuk egy nagyon komoly ok miatt szólsz h inkabb te mondd el, az oke, de így hatalmas bunkóság. Akarmi all is a leletedben. Komoly ok, amiert szolnek: halál, lecsuktak a ferjem,anyam, ocsem... vagy leégett a házunk...stb
20/30 anonim válasza:
Neki az a prioritas neked ez. Nem
Lehet osszehasonlitani a kettot, mindketto fontos, igy versenyezni sem erdemes ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!