Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért kell babaPROJEKTnek...

Miért kell babaPROJEKTnek nevezni két ember gyerekvállalási szándékát?

Figyelt kérdés
Én vagyok az egyetlen, akinek a gyermekvállalás nem egy projektfeladattal azonosítandó dolog?

2012. jún. 23. 19:19
 1/7 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem a "projekt" szó jelentése már elrugaszkodott a közhasználatban az eredeti jelentéstől, vagyis inkább kiterjedt sok területre.

Itt olvashatsz utána:

[link]

Szerintem nem hibás ezt így használni, még akkor sem, ha furcsának hat.

Terv+megvalósítás értelemben ok.

Amúgy Te hogy neveznéd?

2012. jún. 23. 19:26
 2/7 anonim ***** válasza:
84%

A lényege tulajdonképpen ugyanaz: végeredmény létrehozására vállalkoznak.

A projektfeladatnál maga a projekt kifejezés már jóval szélesebb kört ölel át, ahogy az első is írta:)

2012. jún. 23. 19:28
 3/7 A kérdező kommentje:
Nekem ez valahogy mégis egy sokkal személytelenebb dologra utal, nem passzol a babavállaláshoz, de ez csak az én véleményem:)
2012. jún. 23. 19:31
 4/7 anonim ***** válasza:
63%
Mert egy qrvára modern szót vettek kölcsön az iparból, mintha az is egy "gyártási" folyamat lenne.
2012. jún. 23. 19:40
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Szeretnénk babát. Várjuk a babánkat. Én így használom.
2012. jún. 23. 20:52
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia, érdekes a kérdésed... amúgy én már projektnek nevezem. Nem olyan régóta, kb. féléve. Akkor derült ki, hogy spontán nem sikerülhet. Sajnos, ha már orvostól orvosig kell járni, mindenről be kell az orvosnak számolni (pl. lombiknál az első konzultációnál, mennyit szerelmeskedtek egy héten, milyen a menstruációd stb), gyógyszerek tömkelegét kell szedned a cél érdekében, akkor az már PROJEKT. Nekem legalábbis. :(
2012. jún. 24. 07:50
 7/7 anonim ***** válasza:
Én soha nem neveztem projektnek, de nekem nincs ezzel a kifejezéssel gondom!
2012. jún. 25. 00:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!