Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek meddig lehet...

Szerintetek meddig lehet együtt fürödni a gyermekkel?

Figyelt kérdés

Meddig normális, elnézhető, egészséges? Hány éves korig? Kiposztoltam egy képet ahol a gyerekkel együtt fürdünk, kaptam hideget-meleget.

Ti hogy álltok ehhez? Elárulom a válaszok után, hány éves,így nem befolyásolok senkit.

2018. szept. 18. 20:11
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
76%

Sosem fürödtem vele együtt. Értelmetlennek és gusztustalannak tartom.

Ha neked jó, csináld amíg akarod. Posztolni meg nem kell róla és akkor nem fog senki felháborodni

2018. szept. 19. 07:53
 12/12 anonim ***** válasza:
78%
Lassan 8 éves a fiam és még néha kéri, de én már nem vagyok rá vevő. Nyáron még fürödtünk együtt, strand után egyszeűbb volt együtt beállni a zuhany alá és lemosni a homokot magunkról, de ennyi. Amúgy eddig is elvétve voltak együttfürdések, 2-3havonta 1x.
2018. szept. 19. 08:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!