Szerintetek meddig lehet együtt fürödni a gyermekkel?
Figyelt kérdés
Meddig normális, elnézhető, egészséges? Hány éves korig? Kiposztoltam egy képet ahol a gyerekkel együtt fürdünk, kaptam hideget-meleget.
Ti hogy álltok ehhez? Elárulom a válaszok után, hány éves,így nem befolyásolok senkit.
2018. szept. 18. 20:11
11/12 anonim válasza:
Sosem fürödtem vele együtt. Értelmetlennek és gusztustalannak tartom.
Ha neked jó, csináld amíg akarod. Posztolni meg nem kell róla és akkor nem fog senki felháborodni
12/12 anonim válasza:
Lassan 8 éves a fiam és még néha kéri, de én már nem vagyok rá vevő. Nyáron még fürödtünk együtt, strand után egyszeűbb volt együtt beállni a zuhany alá és lemosni a homokot magunkról, de ennyi. Amúgy eddig is elvétve voltak együttfürdések, 2-3havonta 1x.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!