4 éves gyermekkel mit tegyek ha semmiben nem működik együtt?
Figyelt kérdés
Hajmosáskor üvölt-visít. Körömvágás szintúgy, borzalom. Arról nem is beszélve, hogy szobatiszta pisiügyileg, de kakilni nem hajlandó wc-be. Azt mondja szeret gatyóba kakilini és gyakorlatilag el van benne egész nap, még ha nem veszem ki a kakit is. Oviból is nemegyszer kakisan hozom haza, ha nem érzik a szagot az óvónők észre sem veszi, fiam meg lerendezi annyival, hogy téged ne zavarjon én szeretem ha kakis vagyok.
Van neki egy nővére,3 évvel idősebb, tőle már láthatja a hajmosás-körömvágás egyszerű mivoltát, meg persze a kakilás sem tabu. Már mindent kipróbáltam nem tudok hatással lenni ezekre a dolgokra.
Az üvöltésről még nem is beszéltem, ha pl. ő nem azt a nadrágot akarta felvenni.
2013. ápr. 7. 19:49
1/2 anonim válasza:
ha ilyen okos,hogy lerendezi,hogy téged ne zavarjon a kaki,akkor lehet vele kompromisszumot kötni,ha nincs hiszti kap valamit,de ha hiszti van akkor nincs mondjuk este mesenézés,és akkor ne is legyen.kérd hogy vágja le ő te körmodet,adj neki egy életlen ollot,és viselkedj hősiesen,én ezt a hajvágással csinálom,utána ő vághatja az én hajamat.de cserébe türelem van.beszélj vele rről nagyon sokat.modn el neki,hogy sajnos nagycsoportos csak az leeht aki nem kakil be.vagy bármi amire vágyik,akkor éri ha szót fogad,és
2/2 anonim válasza:
Csak tippeket írok, hátha beválik. Hajmosós üvöltést mi úgy oldottuk meg, hogy vettünk neki egy úszószemüveget és abban mostunk hajat, még vicces is volt. Vagy egy kisebb törülközőt szorított a szemére mosás közben. Körömvágásra az elterelő figyelmet használtuk, tv vagy könyv. Kakira, nálunk nem volt napokig kaki és kitaláltuk a jutalmazást, 5 kaki után kisebb ajándék, kétnaponta volt kaki. Talán nálatok is ha kakil a wc-be, irkálhatnátok piros pontokat, ösztönzésképpen. Az "ezt a ruhát nem szeretném felvenni" vitákat úgy előzöm meg, hogy együtt szedjük ki a ruhákat, hogy ő mit akar felvenni. Ha esetleg nem illik össze a poló meg a nadrág akkor ezt megbeszéljük és még vagy 2 választási lehetőséget kap, hagy érezze hogy Ő döntött. Szóval ennyi, remélem segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!