Szerintetek meddig lehet együtt fürödni a gyermekkel?
Figyelt kérdés
Meddig normális, elnézhető, egészséges? Hány éves korig? Kiposztoltam egy képet ahol a gyerekkel együtt fürdünk, kaptam hideget-meleget.
Ti hogy álltok ehhez? Elárulom a válaszok után, hány éves,így nem befolyásolok senkit.
2018. szept. 18. 20:11
1/12 anonim válasza:
ameddig nem zavar téged és a gyereket sem ...
am személyes vélemény h FB-re nem posztolunk gyereket
és nem véletlen!
2/12 A kérdező kommentje:
Nem FB-re tettem, hanem a napomhoz, a messengernek van ilyen funkciója, 24 óra mulva eltűnik...
2018. szept. 18. 20:20
3/12 anonim válasza:
Szerintem semeddig nem normális, de mindenki azt csinál amit akar. El nem tudnám képzelni én vagy az apja együtt fürödjünk a kislányommal a kádban. Minek? Még csak 6 hónapos 3 perces babakádas fürdés van, ha majd a nagy kádban pancsikol guggolok vagy ülök a kád mellett. Aztán én szépen külön intézem magamat.
4/12 anonim válasza:
4-5 év max.
Amúgy mi sem furodtunk velük együtt soha.
Három gyerekünk van.
5/12 anonim válasza:
Én is olyan 4-5 évet mondanék határnak. De ez szerintem sem olyasmi, amit bárhol, bármilyen formában meg kéne osztani másokkal.
10/12 anonim válasza:
Soha nem fürdenék együtt a gyerekemmel. Nem értem, hogy miért is kéne.?
De van olyan ismerős(volt munkatárs) akiről tudom hogy a 9 éves lányával együtt fürdenek meg most is néha. Az apa pedig a 13éves fiukkal.
Mindenki döntse el maga hogy akár vagy nem és hogy meddig fürdenek együtt....de én sem raknák ki ilyen képet sehová.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!