Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy reagáltok arra, ha a...

Hogy reagáltok arra, ha a szomszéd kötekedik, mert zavarja a gyereksírás?

Figyelt kérdés

Tudatosan gyerektelen, gyerekutáló, kötekedős negyvenes pár szomszéd...

Mi az elsőt várjuk, de fültanúi voltunk annak, hogy a 2 kerttel odébb lakó szomszédhoz átment balhézni, mert őt zavarta a gyereksírás. (Megjegyzem, amúgy nem is sír sokat a gyerekük... Nem folyamatos az üvöltés, de hát egy baba azért szokott sírni...)

Erre mi a megfelelő reakció? Nyilván nem akarunk rossz viszonyt, de egy kisbaba fog sírni, esélytelen, hogy ne sírjon.

2018. szept. 16. 15:18
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
81%
En kedvesen elnezest kernek, nem haborognek vagy kekeckednek, kajd mosolyogva becsuknam az ajtot es lexarnam oket. Minden menne tovabb.
2018. szept. 16. 15:23
 2/20 anonim ***** válasza:
53%

Közölném vele, hogy a kisbaba nem tud beszélni, ezért sírással kommunikál, egy kisgyerek meg még éretlen ahhoz, hogy moderálja magát a sírás kapcsán, illetve szintén egy ideig ezzel kommunikálnak. Tehát előbb tanuljanak, művelődjenek, aztán hisztizzenek.

De ha nem tetszik, akkor csukják be az ablakot, vagy költözzenek el!:)

2018. szept. 16. 15:33
 3/20 anonim ***** válasza:
60%
Tökéletesen leszrom a szomszéd véleményét. Ha nem bírja a közelséget, menjen a pusztába lakni.
2018. szept. 16. 15:37
 4/20 anonim ***** válasza:
82%
Én társasházban lakom, itt is lehet hallani egy babasírást éjjel-nappal. Nem mondom hogy nem zavar, de sosem tenném szóvá. Gondolom a szülők így is aggódnak eleget a kicsi sírása miatt, nem kell hogy még valami köcsög szomszéd miatt is idegeskedjenek. Majd megnő a gyerek és nem sír ennyit. :)
2018. szept. 16. 15:44
 5/20 anonim ***** válasza:
31%
Mindig két igazság van, ez a tiéd. Meghallgatnám a negyvenes pár véleményét is. Mert mi van, ha nem csak gyereksírás volt, amiért szóltak hanem eget verő hiszti, amit a szülők nem kezeltek, hanem magára hagyták a gyereket, hogy majd csak kifárad?
2018. szept. 16. 16:03
 6/20 anonim ***** válasza:
54%

Előre is meglepném egy kis ajándékkal

[link]

2018. szept. 16. 16:04
 7/20 A kérdező kommentje:
5-ös: Én is hallottam azt a bizonyos gyereksírást... Meg az összes többit is. És szó sincs erről!
2018. szept. 16. 16:08
 8/20 anonim ***** válasza:
56%

A megfelleő reakció az, hogy a gyerekmentes házaspárt nem béleygzed eleve gyerekutálónak és kötekedőnek, mert az meghatározza a te hozzáállásodat is.

Én átmennék hozzájuk, kedvesen, és elmondanám, hogy hamarosan babátok lesz, és bár nyilván mndent meg fogtok tenni, óhatatlan, hogy a kicsi sírni fog. Normálisan, kulturáltan. Ők is másképpen fognak hozzátok állni valószínűleg, mert fel is tudnak készülni lélekben, és egy kedves embert nehezen lehet utána élből leordítani.

2018. szept. 16. 16:10
 9/20 anonim ***** válasza:
24%

7

Nem ismered az előzményeket, így fölösleges konfabulálni.

2018. szept. 16. 16:11
 10/20 A kérdező kommentje:
8-as: nem én bélyegzem őket gyerekutálónak, az ő szájukból hangzott el, hogy mennyire utálják a gyerekeket
2018. szept. 16. 16:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!