Ti hogy reagálnátok a fèrjetekre?
Évi kétszer van kisebb céges összejövetel. Tegnap reggel elment mondtam neki reggel érezze jól magát de ne hot reszegen jöjjön haza.
Persze úgy jött. Haza kísérte a kollégája,mert alig tudott magáról,nem is fürdött csak bezuhant az ágyba.
3 gyerekünk van. Ők már szerencsére aludtak. Én is a kicsi mellett aludtam el,nem akartam látni...
Ma reggel nem bír fel kelni mert szédül stb...be van zárva a szobája ajtaja gyerekek kérdezgetik hol van,azt kell hazudnom hogy fáradt,alszik mert tegnap dolgozott:(
Nagyon haragszok rá,pláne hogy kértem ne így jöjjön haza,plusz még a mai napot is elcseszi mert nem tud/bír felkelni.
Évi kétszer van ilyen,az előzore nem tudott menni,tehát ez most évi 1* van. Mégis csalódtam benne. jogos?
40, mit nem fogsz azon, hogy előbb rúgná ki saját magát?
Mit nem értesz azon, hogy nem csak neki nem szabad, hanem ő is doszt ugyanúgy gondolkodik?
Hogy ebben soha nem "hibázna", mert előbb köpné szembe magát?
Hagyd, 41!
Úgyse értik. 10-ből 9 családnál a mindennapok része a piálás. Nem tudnak mit kezdeni azzal a "jelenséggel", ha valakinek nem jelent boldogságot évi egyszer se berúgni.
A többségnek az is magas, hogy hogyan utasítsa vissza a vasárnapi ebédnél az apósa, anyósa kínálgatását, hogy ne derüljön ki, hogy terhes és erről kérdést kell kiírnia.
Az már egyenesen szentségtörésnek számít, hogy a főnök traktáját visszautasítsák a céges rendezvényen, holott ott is megvetéssel tekintenek a mértéket nem ismerő kollégára, hiába hiszik még mindig sokan, hogy menő berúgni.
... túltoltad Ányuska, tehát ez is csak egy kamu a sok ezer közt.
Lépjünk tovább.
Nem kamu.
2 hét minimum hogy kiesik a munkából...miért lenne kamu?! Felnőtt nő vagyok,nem élvezem a kitaláció gyártást...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!