Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti hogy reagálnátok a fèrjetekre?

Ti hogy reagálnátok a fèrjetekre?

Figyelt kérdés

Évi kétszer van kisebb céges összejövetel. Tegnap reggel elment mondtam neki reggel érezze jól magát de ne hot reszegen jöjjön haza.

Persze úgy jött. Haza kísérte a kollégája,mert alig tudott magáról,nem is fürdött csak bezuhant az ágyba.

3 gyerekünk van. Ők már szerencsére aludtak. Én is a kicsi mellett aludtam el,nem akartam látni...

Ma reggel nem bír fel kelni mert szédül stb...be van zárva a szobája ajtaja gyerekek kérdezgetik hol van,azt kell hazudnom hogy fáradt,alszik mert tegnap dolgozott:(

Nagyon haragszok rá,pláne hogy kértem ne így jöjjön haza,plusz még a mai napot is elcseszi mert nem tud/bír felkelni.

Évi kétszer van ilyen,az előzore nem tudott menni,tehát ez most évi 1* van. Mégis csalódtam benne. jogos?

2018. szept. 9. 08:27
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
9%

40, mit nem fogsz azon, hogy előbb rúgná ki saját magát?

Mit nem értesz azon, hogy nem csak neki nem szabad, hanem ő is doszt ugyanúgy gondolkodik?

Hogy ebben soha nem "hibázna", mert előbb köpné szembe magát?

2018. szept. 10. 09:09
 42/50 anonim ***** válasza:
64%
ilyen nincs
2018. szept. 10. 09:10
 43/50 anonim ***** válasza:
0%
De van. Nem a válaszolót védem, de ismerek én is absztinenseket, antialkoholistákat, akik nemhogy nem rúgnak be, de egyáltalán nem isznak. Egy pohárral sem. (Én nem ilyen vagyok, igaz 3 éve nem voltam beba..va, de 1-1 pohárral megiszok. Csak az elmúlt 3 évben 2 terhesség, szoptatás, jelenleg szintén szoptatok, így nyílván odafigyelek, de alapjáraton megiszom én is. De nem csinálok belőle rendszert. Viszont lehet rám most köpködni, igen, azt nem bírom elviselni, mikor más lerészegedik mellettem, mikor én nem ihatok. Ez van.)
2018. szept. 10. 09:24
 44/50 anonim ***** válasza:
53%
Kérdező, megírod majd, végülis hogy reagaltal tegnap?
2018. szept. 10. 09:27
 45/50 anonim ***** válasza:
10%

Hagyd, 41!

Úgyse értik. 10-ből 9 családnál a mindennapok része a piálás. Nem tudnak mit kezdeni azzal a "jelenséggel", ha valakinek nem jelent boldogságot évi egyszer se berúgni.

A többségnek az is magas, hogy hogyan utasítsa vissza a vasárnapi ebédnél az apósa, anyósa kínálgatását, hogy ne derüljön ki, hogy terhes és erről kérdést kell kiírnia.

Az már egyenesen szentségtörésnek számít, hogy a főnök traktáját visszautasítsák a céges rendezvényen, holott ott is megvetéssel tekintenek a mértéket nem ismerő kollégára, hiába hiszik még mindig sokan, hogy menő berúgni.

2018. szept. 10. 09:28
 46/50 anonim ***** válasza:
82%
Azt elhiszem, hogy van ilyen ember, de a párja nem a tulajdona valakinek, és nem is a pontos mása. Ha esetleg vmi véletlen folytán egy soha nem alkoholizáló férfi mégsicsak iszik egyszer, azt nem hiszem el, hogy rögtön se szó se beszéd kidobja. Ilyen nincs. Vagy ha van, az nagyon fura.
2018. szept. 10. 09:29
 47/50 anonim ***** válasza:
82%
Itt nem a folyamatos alkoholizálásról van szó. És ha mondjuk véletlen éhgyomorra meghúzza kicsit jobban a hustenzaftot akkor is válás jár? :D
2018. szept. 10. 09:30
 48/50 A kérdező kommentje:
Éjszaka wcbe menet elesett, reggel irány a sürgősségi. Szerdán műtik. Elszakadt egy izom a vállába,egy csont elmozdult. Meg se bírja emelni a jobb kezét... Haragszok...de azért nem véresen komolyan..nem vagyunk össze veszve, csak...csalódtam benne na...ez van
2018. szept. 10. 09:42
 49/50 anonim ***** válasza:
50%

... túltoltad Ányuska, tehát ez is csak egy kamu a sok ezer közt.

Lépjünk tovább.

2018. szept. 10. 10:24
 50/50 A kérdező kommentje:

Nem kamu.

2 hét minimum hogy kiesik a munkából...miért lenne kamu?! Felnőtt nő vagyok,nem élvezem a kitaláció gyártást...

2018. szept. 10. 10:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!