Ti hogy reagálnátok a fèrjetekre?
Évi kétszer van kisebb céges összejövetel. Tegnap reggel elment mondtam neki reggel érezze jól magát de ne hot reszegen jöjjön haza.
Persze úgy jött. Haza kísérte a kollégája,mert alig tudott magáról,nem is fürdött csak bezuhant az ágyba.
3 gyerekünk van. Ők már szerencsére aludtak. Én is a kicsi mellett aludtam el,nem akartam látni...
Ma reggel nem bír fel kelni mert szédül stb...be van zárva a szobája ajtaja gyerekek kérdezgetik hol van,azt kell hazudnom hogy fáradt,alszik mert tegnap dolgozott:(
Nagyon haragszok rá,pláne hogy kértem ne így jöjjön haza,plusz még a mai napot is elcseszi mert nem tud/bír felkelni.
Évi kétszer van ilyen,az előzore nem tudott menni,tehát ez most évi 1* van. Mégis csalódtam benne. jogos?
17-es vagyok.
Társadalmi megítélésként értettem a kérdést, külsősként nézve... Ha olvasgatsz itt rendszeresen, láthatod. Milyen nő, milyen anya az olyan, aki iszik, bulizik, meg hogy képzeli, hogy apára hagyja a gyerekeket...
Általában ezen nem az adott férjek problémáznak, hanem mindenki más. Hidd el, ha fordítva lenne a kérdés, az az anya már minden lenne.
Én nagyon szabadelvű vagyok amúgy, és nem bírom a kettős mércét, ezért is vagyok ilyenkor kiakadva... Nem véletlen tettem fel a kérdést, persze írják, hogy ugyanez lenne, de gyakorlatban tudom, hogy NEM...
A válaszokat olvasva tényleg le se tagadhatjuk, hogy 1 millió alkoholista országa vagyunk. Szégyen.
Nem arról van szó, hogy ne lehetne bulizni családapaként, családanyaként, de miért kell ehhez mértéktelenül berúgni?
Miért elfogadott attól, hogy "csak" évi egyszer-kétszer teszi?
Normális esetben max. az egyetem végére illene mindenkinek megtanulni, hogy mennyit bír, mennyit szabad, hogy ne négykézláb menjen haza és ne égjen a feje a következő munkanapon, hogy mit szólt be a főnökének és mit csinált a titkárnő Micivel.
24!
Mivel egy millió (szerintem tobb) alkoholista országa vagyunk, így valószínűleg a főnök és Micike is ugyanolyan seggrészeg. 😂 Szerintem nincs semmi rossz abban, ha néha elszalad a ló az emberrel felnőttként is. Gőzkieresztés, senkinek nem árt vele az ember évi egy alkalommal. Gyerekek se lesznek lelkületetek, mert apuka tovább alszik a szobában, mert fáradt. Nem arról van szó, hogy apuka hazament tajt részegen, bulizott otthon és félholtra verte a családot. Hanem egyszer ivott egy buliban és most kipiheni.
17-es
Van meleg ebéd minden nap.(Amit van, hogy pont a párom főz,mert az ikrek mellett nem volt rá időm.Nem derogál neki, hogy felmosson,porszívózzon munka után vagy épp port töröljön ha azzal maradtam el, azt csinálja amivel segít emellett van én időm,amikor elmegyek a barátnőmmel és beülünk megnézni egy filmet.Nekem ez a gőzkieresztés.Amúgy nem ül esténként a tv előtt sörrel a kezébe, nem iszik évközben így nem meglepő, hogy ezeken a bulikon 3-4 sör után úgy néz ki mint más 10sör után.Az én páromnak nem az a dolga, hogy hozza haza a lóvét és mindent tegyen meg biztosítson szabadidőt, mert nekem jár ő meg csak ne igényeljen egy -két szabad estét 1 évben 1-2 alkalommal.)Szóval nem amúgy nincs húsleves ha épp nem azt készítünk előtte nap vagy épp nem az volt betervezve aznapra.Viszont 10-kor legkésőbb ilyenkor is felkel és teszi a dolgát ,segít két kisróka között max.
Ne legyünk álszentek ,hogy csak a nőnek jár a heti x szabad óra, a pasinak meg az évi 1-2 alkalom is sok.
Jesszus. Szerintem ezt túlspíláztad.
Ha mondjuk minden hónapban lenne ilyen bulika, azon kiakadnék, de évi 1-1 alkalom bele kell férjen. Most hogy ki mennyire issza le magát hát az már egyéni dolog. De most egy alkalommal rosszul van, hát na bumm.
Maj jövő hétvégén bepótoljátok.
Az más lenne ha mondjuk vmi nagy családi vagy előre tervezett program lenne, amin nem tud részt venni mert másnapos. (barátnőm férje pl. a gyerek szülinapján rúgott be nagyon csúnyán tök égő volt)
De itt most nincs szó ilyenről.
28 vagyok lehagytam hogy nekünk is 3 gyerekünk van.
És az én férjem is attól függően mennyire kimerült, fáradt , mennyit és mit evett , úgy hat rá tök másképp ugyanaz a mennyiségű szesz. Mivel nem egy gyakorlott ivó, pl. egyszer szobafestés közben whiskytől rúgott be úgy hoyg nagyon rosszul is volt ( de előtte sose ivott whiskyt talán 1 szer egy kortyot)
Szerintem is túlreagálod.
És abban se lenne semmi kivetni való, ha mondjuk következő hétre megbeszélnél a barátnőiddel egy csajos estét, apuka a gyerekekkel maradna, te meg a barátnőiddel iszogatnál.
Nézd, attól, hogy valaki szülővé válik, az még nem zárja ki azt, hogy néha-néha ők is eljárjanak szórakozni, kikapcsolódni és felnőtt emberek módjára olykor akár alkoholt is fogyasszanak.
Férjem is pont évi 2 x jár el, én pedig alkohol ellenes vagyok, de évi 2 x szerintem nem gond. Ő sem iszik egyébként máskor, csak akkor.
Szerintem nem jogos. Inkabb irigynek mondanálak, mert éppen jól érezte magát, vonatkoztass el attól, hogy beivott, mint az apa szamár. Te is járj el és engedd ki a gőzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!