Ti hogy reagálnátok a fèrjetekre?
Évi kétszer van kisebb céges összejövetel. Tegnap reggel elment mondtam neki reggel érezze jól magát de ne hot reszegen jöjjön haza.
Persze úgy jött. Haza kísérte a kollégája,mert alig tudott magáról,nem is fürdött csak bezuhant az ágyba.
3 gyerekünk van. Ők már szerencsére aludtak. Én is a kicsi mellett aludtam el,nem akartam látni...
Ma reggel nem bír fel kelni mert szédül stb...be van zárva a szobája ajtaja gyerekek kérdezgetik hol van,azt kell hazudnom hogy fáradt,alszik mert tegnap dolgozott:(
Nagyon haragszok rá,pláne hogy kértem ne így jöjjön haza,plusz még a mai napot is elcseszi mert nem tud/bír felkelni.
Évi kétszer van ilyen,az előzore nem tudott menni,tehát ez most évi 1* van. Mégis csalódtam benne. jogos?
Párom hasonló módon iszik évente 1-2 alkalommal.Soha nem kértem, hogy józanul jöjjön haza mert ezek a bulik erről szólnak.Becsületesen helytáll mellettem egész évben apaként, férfiként és soha nincs egy rossz szava, nem jár el kocsmázni, inni ,kártyázni a haverokkal.Nem csajozik.Miért ne engedhetné el magát évente 2x?
2 gyerekünk van.
Utolsó: igen, anyának is ugyanúgy belefér hogy egyszer egy évben kirúgjon a hámból.
Nem értem ez miért ekkora probléma.
Meg hogy ma délelőtt használhatatlan az apa - és? Ha az év többi 364 napján jó apa, akkor nem értem ezzel mi a gond, az élet megy tovább. Valószínű a férj sem akarta magát csont részegre inni, de az ilyen céges bulik általában úgy kezdődnek, hogy na igyunk egy pálinkát.. aztán itt nehéz megállni, mert ha már spicces valaki nehezebben tudja felmérni hogy vajon belefér-e neki még egy pia vagy nem. FŐleg ha még közben a kollégák is bíztatják. Ráadásul aki nincs hozzászokva a piához azt hamarabb kiüti.
17-es: igen, az en ferjem megtenne.
Nem ertem, hogy ebben mi az extrem. En szeretem ot, o is engem, es az evi 1-2 alkalommal elofordulo eroteljesebb alkoholfogyasztast nem tarjuk olyan bunnek, mintha bombat robbantott volna a masik egy ovodaban, vagy felrelepett volna a szomszeddal.
Tulitta magat, hulye volt, most rossz neki, de sajnalom, mert kinlodik. O is sajnalna engem. Ha tul ennem magam es elcsapnam a gyomromat, vagy leegnek a nagy napozasban, akkor is sajnalna es apolna. Pedig mindketto a sajat hibam lenne.
Es meg mielott kiforditod: nem fordul elo ilyen minden evben nalunk, en 3 eve jartam igy egyszer, a ferjem az elmult 5 evben 2x. Ez van.
Igaz, meg csak 12 eves hazassag van mogottunk, lehet, hogy 20 ev mulva mar sz.rni fogunk egymas fejere, ha a masik rosszul van, ha a sajat hibajabol, akkor pedig meg zaklatni is fogjuk egymast. De akkor mar mindegy lenne, ha el is valnank. Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!