Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti hogy reagálnátok a fèrjetekre?

Ti hogy reagálnátok a fèrjetekre?

Figyelt kérdés

Évi kétszer van kisebb céges összejövetel. Tegnap reggel elment mondtam neki reggel érezze jól magát de ne hot reszegen jöjjön haza.

Persze úgy jött. Haza kísérte a kollégája,mert alig tudott magáról,nem is fürdött csak bezuhant az ágyba.

3 gyerekünk van. Ők már szerencsére aludtak. Én is a kicsi mellett aludtam el,nem akartam látni...

Ma reggel nem bír fel kelni mert szédül stb...be van zárva a szobája ajtaja gyerekek kérdezgetik hol van,azt kell hazudnom hogy fáradt,alszik mert tegnap dolgozott:(

Nagyon haragszok rá,pláne hogy kértem ne így jöjjön haza,plusz még a mai napot is elcseszi mert nem tud/bír felkelni.

Évi kétszer van ilyen,az előzore nem tudott menni,tehát ez most évi 1* van. Mégis csalódtam benne. jogos?

2018. szept. 9. 08:27
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem kicsit eltúlzod! Én pl. soha nem voltam ittas, a férjem sem az a típus. Nyáron néha iszik citromos sört, aminek több, mint a fele a lefolyóba kerül. Évente egyszer van céges összejövetel, bulizni nem járunk, ilyenkor kicsit többet szokott inni. Nem szorul segítségre, másnap sincs vele baj, de ha évente egyszer kirúgna a hámból nem haragudnék. Mondjuk mi vidéken élünk, a céges buli Pesten szokott lenni. Mindig visz minket is, nem megyünk le a bulira, de abban a hotelban alszunk ahol megrendezik. Egy nappal előtte és egy nappal utána jövünk haza, nekünk ez jó alkalom a családi kirándulásra.
2018. szept. 9. 09:18
 12/50 anonim ***** válasza:
86%

Párom hasonló módon iszik évente 1-2 alkalommal.Soha nem kértem, hogy józanul jöjjön haza mert ezek a bulik erről szólnak.Becsületesen helytáll mellettem egész évben apaként, férfiként és soha nincs egy rossz szava, nem jár el kocsmázni, inni ,kártyázni a haverokkal.Nem csajozik.Miért ne engedhetné el magát évente 2x?

2 gyerekünk van.

2018. szept. 9. 09:27
 13/50 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem túl reagálód, de azokkal se értek egyet, akik szerint főzzél neki, szolgáld ki stb. Évente 1-2-szer ennyit iszik, na bumm. Hát tegye. Néha én is kiütöm magam, mert jól esik. De nem kell most ezért -körbeugrálni. A macskajaj is hozzátartozik az alkoholhoz. Felnőtt ember, megbirkózik azzal is. A te rekaciódat érteném, ha gyakori lenne ez a lerészegedés vagy mondjuk ha ma valami nagy családi összejovetel lenne nálatok. De így csak vihar a biliben.
2018. szept. 9. 09:33
 14/50 anonim ***** válasza:
79%
Én se örülök neki, de nem szoktam kiakadni. 3 éves a nagyobbik gyerek, vagy 3x jött haza így a férjem, belefér. :) Mondjuk nem is turujgatom, felnőtt férfi és ő választotta azt az állapotot...
2018. szept. 9. 09:39
 15/50 anonim ***** válasza:
54%
Akik szerint a kérdező túlreagálja, belefér, és tegyen a segge alá most mindent, azok vajon akkor is így állnának hozzá, ha jövő hétvégén akkor anyu menne bulizni, gyerekek apura hagyva, és anyu reggel beba$zva jönne haza, döglene kiütve? Ösztönöznék aput, főzzön neki, ápolja, stb? Most komolyan, engem ez érdekel....
2018. szept. 9. 10:00
 16/50 anonim ***** válasza:
71%

Utolsó: igen, anyának is ugyanúgy belefér hogy egyszer egy évben kirúgjon a hámból.

Nem értem ez miért ekkora probléma.

Meg hogy ma délelőtt használhatatlan az apa - és? Ha az év többi 364 napján jó apa, akkor nem értem ezzel mi a gond, az élet megy tovább. Valószínű a férj sem akarta magát csont részegre inni, de az ilyen céges bulik általában úgy kezdődnek, hogy na igyunk egy pálinkát.. aztán itt nehéz megállni, mert ha már spicces valaki nehezebben tudja felmérni hogy vajon belefér-e neki még egy pia vagy nem. FŐleg ha még közben a kollégák is bíztatják. Ráadásul aki nincs hozzászokva a piához azt hamarabb kiüti.

2018. szept. 9. 10:04
 17/50 anonim ***** válasza:
66%
Simán bulizunk felváltva, 3 éves lesz a kislányunk, nagy a baráti társaság. Van, amikor mindketten elmegyünk, és akkor bébiszitter jön. A gyerekkel is rengeteget megyünk, kirándulunk, kerti partyra mi dig visszük. Sokszor átjönnek a barátok, a gyerek 9-kor legkésőbb alszik, mi folytatjuk a beszélgetést, iszogatást, havonta-kéthavonta bulizni is megyünk. Pontozz le nyugodtan, te voltál kíváncsi. Így is lehet csinálni.
2018. szept. 9. 10:08
 18/50 anonim ***** válasza:
28%

17-es: igen, az en ferjem megtenne.

Nem ertem, hogy ebben mi az extrem. En szeretem ot, o is engem, es az evi 1-2 alkalommal elofordulo eroteljesebb alkoholfogyasztast nem tarjuk olyan bunnek, mintha bombat robbantott volna a masik egy ovodaban, vagy felrelepett volna a szomszeddal.

Tulitta magat, hulye volt, most rossz neki, de sajnalom, mert kinlodik. O is sajnalna engem. Ha tul ennem magam es elcsapnam a gyomromat, vagy leegnek a nagy napozasban, akkor is sajnalna es apolna. Pedig mindketto a sajat hibam lenne.

Es meg mielott kiforditod: nem fordul elo ilyen minden evben nalunk, en 3 eve jartam igy egyszer, a ferjem az elmult 5 evben 2x. Ez van.

Igaz, meg csak 12 eves hazassag van mogottunk, lehet, hogy 20 ev mulva mar sz.rni fogunk egymas fejere, ha a masik rosszul van, ha a sajat hibajabol, akkor pedig meg zaklatni is fogjuk egymast. De akkor mar mindegy lenne, ha el is valnank. Szerintem.

2018. szept. 9. 10:18
 19/50 anonim ***** válasza:
73%
Nekunk harom gyerekunk van, egy helyen dolgozunk, negyedevente van kisebb ceges buli, evente egy nagy. Neha-neha elofordul, hogy elszalad vmelyikunkkel a lo. Velem sajnos most egy honapja. Ferjem fogta a hajam hanyas kozben, masnap hozta a huslevest. A gyerekekkel addig o volt. Hat Istenem, 1-2 evente belefer :) Kerdezo, ne legy ilyen merev.
2018. szept. 9. 10:31
 20/50 anonim ***** válasza:
84%
Én ilyenkor azt szoktam mondani a férjemnek, hogy bulizzon, igyon, de csak ésszel. Nem fogok kirándulni menni egész napra a gyerekekkel, meg lelépni otthonról - hacsak nem amúgy is azt terveztem - csak azért mert ő másnapos. Délig békén hagyom, hadd aludja ki magát, de délutánra elvárom, hogy csaladképes legyen.
2018. szept. 9. 10:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!