Ti hogy reagálnátok a fèrjetekre?
Évi kétszer van kisebb céges összejövetel. Tegnap reggel elment mondtam neki reggel érezze jól magát de ne hot reszegen jöjjön haza.
Persze úgy jött. Haza kísérte a kollégája,mert alig tudott magáról,nem is fürdött csak bezuhant az ágyba.
3 gyerekünk van. Ők már szerencsére aludtak. Én is a kicsi mellett aludtam el,nem akartam látni...
Ma reggel nem bír fel kelni mert szédül stb...be van zárva a szobája ajtaja gyerekek kérdezgetik hol van,azt kell hazudnom hogy fáradt,alszik mert tegnap dolgozott:(
Nagyon haragszok rá,pláne hogy kértem ne így jöjjön haza,plusz még a mai napot is elcseszi mert nem tud/bír felkelni.
Évi kétszer van ilyen,az előzore nem tudott menni,tehát ez most évi 1* van. Mégis csalódtam benne. jogos?
Kell róla beszélni, hogy miért érzi szükségét ennyire leinnia magát, akkor is, ha csak évi egyszer. Nem azért, mert ez objektívan probléma lenne, hanem mert téged zavar, és fontos a kapcsolati kommunikáció.
Mi évek óta nem iszunk, és korábban sem voltunk részeges típusok, így nehéz belehelyezkednem a helyzetedbe. Fontos lenne a korotok, hogy mennyit tudtok kikapcsolódni a 3 gyerekkel, hogyan éltek, meg tudtok-e mindent beszélni.
Szerintem mindent ki kell mondani, ami az embert zavarja és akkor meg is kell beszélni, akkor is, ha kis dologról van szó, mert ez a társas együttélés.:)
Ha rendszeresen ez lenne minden hetvegen, akkor megertenem, hogy teged zavar.
De evi ket alkalom (ami iden csak egy, ahogy irod), nem kellene, hogy gondot okozzon.
Felnott ember a ferjem, nem szoktam neki megmondani/kerni/javasolni, hogy mit csinaljon, ha szorakozni megy, vagy milyen allapotban jojjon haza. Nagyon ritkan van erre pelda, akkor csinalja mar azt, amit akar es ne az jarjon a fejeben, hogy mit kert tole az asszony.
O sem szokott nekem javaslatokkal, keresekkel eloallni, amikor en megyek valahova, ami szinten nagyon ritkan fordul elo. Nem az apam, en nem vagyok az anyja es mindketten elmultunk mar amugy is 14 evesek.
A velemenyem az, hogy a ferjed epp azert uti ki magat, mert ritkan iszik es elszalad vele a lo. Az alkohol mar csak ilyen, van az a pont, amig nagyon jol erzed magad, akkor fel sem tunik, de lenduletbol raiszik az ember meg egyet es fel ora mulva mar a vilagarol sem tud. Ez jo tarsasagban, nagy beszelgetesek, vagy epp bulizas kozben meg konnyebben megtortenik.
Ha gyakrabban hatna el a ferjed es fogyasztana alkoholt, akkor mar erezne, hogy mi az a pont, ami utan nem ihat egy kortyot sem.
Igy meg nem erzi, nem tudja szerencsetlen.
Hidd el, nem az volt a celka, hogy kiusse magat, magatehetetlen legyen, majd szenvedjen masszivan a masnapossagtol. Ezt senki sem kivanja maganak, nem tervezett dolog lehet.
Erre a hetvegere mentsd fel az apai teendoi alol, kerdezd meg, hogy szuksege van-e valamire, kosd a lelkere, hogy igyon meg vagy 3 liter vizet ma, majd vidd el a gyerekeket kirandulni, hogy a ferjed rendbeszedje magat. Gondolom holnap dolgoznia kell...
Gondolj arra, hogyha te jartal volna igy, akkor masnap hogyan esne neked, ha masnaposan, betegen meg neheztelest kapnal, mert nem fogadtal szot a hazastarsadnak. Hidd el, enelkul is banja mar o, hogy nem allt le az ivassal hamarabb, nem kell meg neheztelned is ra. :)
Ez intelligencia kérdése hogy nem iszom annyit hogy kiüssem magam.
De ugy néz ki neki csak ez az egy öröme lehet az életben hogy ilyenkor ereszd ela hajam van és adjunk bele igyunk
Parasztfelfogás ez már felnőtten
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!