Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért tolnak minden túl a mai...

Miért tolnak minden túl a mai szülők?

Figyelt kérdés
Folyamatos fotózások, szülinap, húsvét, Karácsony, Anyáknapja nem maradhat el profi fotók nélkül. 10 ezer forintos születésnapi torta és feliratos body tüllszoknyával az 1 évesnek, természetesen mű környezetben. Egyenpólós családi fotók állandóan. Mire jó ez? Mit akarnak mutatni ezzel az emberek, vagy mit kompenzálnak? Ti nem unjátok ezt a kamu facebook világot?
2018. szept. 2. 07:57
1 2 3 4
 1/33 A kérdező kommentje:
*mindent
2018. szept. 2. 07:58
 2/33 anonim ***** válasza:
89%

Követés leállítása...

Szívesen.

2018. szept. 2. 08:04
 3/33 A kérdező kommentje:
Akkor már szinte nem is marad ismerősöm :D Köszi, amúgy...:P :D
2018. szept. 2. 08:07
 4/33 anonim ***** válasza:
80%
Ezen én már tul vagyok. Elfogadtam, hogy az emberek ilyenek. A fb-n mutogatják milyen hiperszuper családok, amúgy nagy kamu az egész. A boldog emberek nem a fb-on élnek. Én is posztolok a gyerekemről, mert fontos nekem, de nem viszem évente műtermi fotózásra, mert felesleges.
2018. szept. 2. 08:15
 5/33 anonim ***** válasza:
87%
Az én kedvencem, mikor felköszönti az 1 éves gyereket a fb-on. Jót nevetek rajta mindig.
2018. szept. 2. 08:40
 6/33 anonim ***** válasza:
62%
Mert nekik így jó. Ha neked nem, akkor a, nem kell csinálni, b, nem kell követni.
2018. szept. 2. 08:44
 7/33 anonim ***** válasza:
63%
2 gyönyörű gyerekem van, de sosem viszem őket fotózásra, sokkal jobbak a spontán itthoni képek. 😊
2018. szept. 2. 08:44
 8/33 anonim ***** válasza:
49%

Pont ezen mérgelődtem. Van egy család jajj de nagyon szeretik egymást. Micsoda bulik vannak fotózás. Legdrágább legok kaják stb.. de a nagyobbik.megbukott az érettségin. Nem ment tovább tanulni életcél gazdag pasit fogni.

Középső 6 éves extra kövér gyerek mióta megszületett a húga őt elfelejtették. Juharszirupot megivott egy húzásra fél üveget, kedves anyuka fel is tette a facebookra büszkén.

2018. szept. 2. 08:52
 9/33 anonim válasza:
35%

Azért, mert haladnak a korral és van életük, nincsenek megkeseredve.

A profi fotók jobban néznek ki, ha megengedhetik, akkor miért ne?

10e Ft-os tortával is mi a baj? Ha az ember nem 1.200 ft-os tesco tortát vesz, az már fáj?

Én azt nem értem, hogy az emberek miért ennyire defektesen irigyek a másikra..

2018. szept. 2. 09:01
 10/33 anonim ***** válasza:
81%

Nekem erről az a véleményem, hogy aki a fb-on van azt gondolja jó benyomást kell keltenie. Nem kötelező megnézni őket, én pont azért töröltem magam, mert jöttek a hülye kérdések, hogy miért nem teszek fel képeket.

MERT SENKINEK SEMMI KÖZE HOZZÁ!

Úgy néztek rám, mint egy Marslakóra.

Családban nálunk is vannak ilyenek akik pont úgy élnek ahogy írtad. Látszat tökéletes, én meg tudom mi az igazság.

2018. szept. 2. 09:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!