Szeretnél most terhes lenni?
Figyelt kérdés
Igen, mert..............
Nem, mert...............
2010. jún. 21. 12:19
11/14 anonim válasza:
Nem, mert még kicsi a lányom és nagyobb korkülönbséget tervezünk(3-4 év).
Igen, mert több gyermeket szeretnénk,lenne hely még a kistestvéreknek és anyagilag is is tudnánk vállalni.
12/14 anonim válasza:
Nem, mert nem szerettem terhesnek lenni, a szülés borzalmas volt, szívesen kihagynám.
Nem,mert jó lenne egy kicsit több pénz
Igen,mert 2 éves és kezd könnyebb lenni, szívem megszakad hogy bölcsis lesz, inkább maradnék itthon vele terhesen
13/14 anonim válasza:
Nem mert már van 2 gyerekem (10 éves é s15 hónapopos) én 38 vagyok és nem akarok több gyereket.
14/14 anonim válasza:
Nem, mert két hónap múlva lesz a tesóm esküvője, és bulizni szeretnék, nem pedig émelyegni.
Igen, mert 1 éves a fiam, és jöhet a kistesó, de majd csak szeptembertől próbálkozunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!