Szeretnél most újra terhes lenni?
Figyelt kérdés
Nem első babával, hanem másodikkal, vagy többedikkel.. :-))2009. márc. 12. 12:21
1/13 anonim válasza:
Nem igazán értem a kérdésedet!
A gazdasági helyzet aggaszt?
Az minden babára vágyót aggaszt, (szerintem) de attól még nagyon szeretném a babát!
2/13 A kérdező kommentje:
Nem a válságra gondoltam. Hanem arra, hogy ha most terhes lehetnél, szeretnél??
Nekem 11 hetes a fiam, de én már szeretnék újra terhes lenni... :-)))
2009. márc. 12. 12:28
3/13 anonim válasza:
Amikor megszületett a fiam (4 hónapja), akkor azt mondtam nekem nem kell még egy gyerek. Most viszont úgy érzem lehet, hogy még is jó lenne, de én minimum 3 évet akarok várni vele, mert szeretnék egy kicsit visszamenni dolgozni. De ha valaki 100%ra garantálná nekem, hogy a második kislány, akkor most is bevállalnám.
4/13 anonim válasza:
Az én babóm 7 hónapos most, de már szívesen lennék újra terhes, viszont a császár után az orvos szerint várnom kéne 1 évet...
5/13 anonim válasza:
Nekem 15 hónapos a kislányom, és nagyon szeretnék ismét terhes lenni:-)
Szeretném átélni a 9 hónapot, a szülést,a babusgatást, etetéseket, egyszóval mindent.
Nagyon vágyom arra, hogy négyen legyünk:-)
6/13 anonim válasza:
Amikor a kicsivel ( ő nálunk a második fiú) a 36-hétbe léptem majd megőrültem,ohgy újra szülhessek. Megszületett és még mindig nagyon vágyom egy harmadikra. Most 13 hónapos a pici:))
7/13 anonim válasza:
Igen is meg nem is. Nagyon szeretnék még gyereket, de most egyenlőre élvezem, hogy egyedül vagyok a testemben. Másfél éves a fiam, örülök, hogy már kicsit szabadabban mozoghatok, elmehetek néha este is, stb. Meg ősszel kezdem az egyetemet nappalin, én azt mindenképp el akarom végezni, nekem hiányzik, hogy emberek között legyek. Majd diploma után bevállalom a másodikat, de szeretném, ha addigra már lenne autó, mindegy milyen, csak guruljon (még jogsim sincs), ne kelljen buszon szenvedve hazavinni a bevásárolt cuccokat. Így azért elég nehéz, szeretném, ha a másodikkal ilyen szinten már könnyebb lenne.
8/13 anonim válasza:
Amikor megszültem az elsőt, én is szinte azonnal azt éreztem, hogy már is szeretnék még egyet szülni. A körülmények akkor nem voltak megfelelőek második bababára, lehet emiatt is, de enyhült egy kicsit ez az érzés és évek múlva erősödött fel ismét. Most az első után kereken 5 évvel fogom szülni a másodikat.
9/13 A kérdező kommentje:
Köszi!
2009. márc. 12. 13:39
10/13 anonim válasza:
Igen.Sokáig szeretnék babázni...a nagy 16 éves múlt,a pici 10 hós,és olyan jóóóóó lenne még egy baba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!