Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szeretnél most újra terhes lenni?

Szeretnél most újra terhes lenni?

Figyelt kérdés
Nem első babával, hanem másodikkal, vagy többedikkel.. :-))
2009. márc. 12. 12:21
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

IGEN!!!!

9 hónapja szültem a kisfiamat, s mikor varrt az orvos, beszélgettünk az újabb babáról. Én elképzelni sem tudtam még egy gyerek kihordását. 4 nap múlva, mikor a kórházba megnézte a varratokat, már "kacsingattam" az újabb baba tervén. Ma már tiszta szívből szeretném. Most van az első hónap, amikor próbálkozunk, s lehet, hogy már meg is van, mert furán érzem magam. Majd a jövő héten kiderül.... :-)

2009. márc. 12. 17:04
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Lányom 9 hónapos, 3 hónapja nem teszünk az újabb baba ellen. Elhatározás, hogy minél kisebb korkülönbség legyen a két baba között.

És nem izgat a gazdasági helyzet, mert ha arra vérnék, hogy jobb legyen, előbb akasztanám fel magam, mint hogy eljönne az az idő, hogy babát merjek vállalni.

Hajrá csajok!

2009. márc. 12. 18:31
 13/13 anonim ***** válasza:
Igen nagyon szeretnék. 9 év 4 évesek a gyerekeim és olyan hamar felnőnek, jó lenne megint babázni. Imádom őket, a világon a legcsodálatosabb dolog az anyaság. De sajnos nem úgy állunk anyagilag, hogy még egyet be merjünk vállalni.
2009. márc. 14. 13:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!