Szeretnél most terhes lenni?
Igen, mert..............
Nem, mert...............
Nem mert két hete szültem! :-)
De egyébként nagyon jó volt - ismét - kismamának lenni!
Igen, mert imádtam a várandós hónapokat és a szülés élményét. Imádtam a kis újszülött babámmal foglalkozni, bár az első hetek nagyon kemények voltak.
Nem szeretnék még, mert anyagilag nagyon megterhelő, kicsit helyre kéne jönnünk illetve a fiam még csak 1 éves, jó nagy, masszív baba, nem tudnám pocakosan cipelni emeletre
Szia! Szívem szerint igen, mégha nehéz is volt a terhességem és már a 6. hónapban azt kívántam bárcsak vége lenne :) mégis igen, újra szeretnék.
Eszem szerint nem, 15 hónapos a lányom, én még kicsinek tartom egy kistesóhoz, legalábbis magamat nagyon felkészületlennek hozzá, nem beszélve az anyagiak.
Nem, mert ez amúgy sem lehetséges jelenleg (nincs párom).
Igen, mert olyan jó lenne megint egy kis csöppség.
Nem, mert egyelőre élvezem, hogy a fiam már nagyobbacska és kicsit könnyebb vele az élet.
Igen, mert jó lenne egy kistesó a fiamnak.
Nem, mert egy gyerekkel sem olyan könnyű szervezni a dolgaimat, most kettőhöz nem lenne energiám.
Igen, mert van két tuti jó név, fiúnak is, lánynak is, ami még vár a gazdájára :)
Nem, mert a diplomámat be akarom fejezni előbb, és ezen a területen mindenképp el akarok kezdeni dolgozni a következő baba előtt.
Szóval most azt mondom, hogy NEM, de ha végre már társra találok, akkor kb. 7 év múlva jó lenne.
Igen, mert nekem is olyan jó volt az első terhességem, imádtam a 9 hónapot.
Nem, mert a fiam még csak 1,5 éves, és most sajna anyagilag elég vacakul vagyunk..
Tehát a szívem igent mond, az eszem pedig nemet.
Meg persze most még az apuka is nemet mond, és nélküle elég nehéz lenne a dolog... :)
Terhes vagyok :)
Igen, szerettem volna, mert tervezett kistestvér (kis korkülönbséget akartunk).
nem,mert kicsi a fiam és egy rosszul alvó hisztizsák.
igen,mert imádtam várandós lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!