Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Egy családban a fiatalabb...

Egy családban a fiatalabb gyerekek szebbek. Más is észrevette?

Figyelt kérdés
Nekem még nincsenek gyerekeim, de végignézve az ismerősök, rokonok gyerekein, vagy akár a mi családunk régi fotóit nézegetve, azt vettem észre, hogy az esetek többségében a fiatalabbik testvérek szebbek. Nyilván nem minden esetben, de szerintem feltűnő az arány. Ti észrevettétek ezt? Lehet valami oka?
2018. aug. 18. 16:36
1 2
 1/12 anonim válasza:
69%
Igen ez mindig így van. Tudom, mert nálunk is én vagyok a legfiatalabb gyermek, és rendkívül szépre sikeredtem. 37/f
2018. aug. 18. 16:38
 2/12 anonim ***** válasza:
83%
Ezt a hülyeséget... 😂.. mondom úgy hogy szintén legfiatalabb gyerek vagyok a családunkban..
2018. aug. 18. 16:54
 3/12 anonim ***** válasza:
46%
Ez nálunk nem áll:D kicsiknek mindegyik nagyon szép és helyes volt, de teljesen különböző módón, a középső meg Demi Moore-ra hajaz rövid hajjal, a kicsi meg vegyes, mert inkább az apja rokona van benne:D
2018. aug. 18. 17:01
 4/12 anonim ***** válasza:
21%
3+ A nagy az érdekes, mert picinek serősen szökés göndör haja volt, most meg teljesen olyan mint az én hajszinem sötét haja van és a másolatom, de sajna csak kivül:D
2018. aug. 18. 17:03
 5/12 anonim ***** válasza:
6%
Igen! Ess teherbe, vetesd el, csak a másodikat tartsd meg és az valószínű szebb lesz!!! Istenem -.-
2018. aug. 18. 17:12
 6/12 anonim ***** válasza:
62%
Nem igaz.
2018. aug. 18. 18:10
 7/12 anonim ***** válasza:
82%
A genetika a legnagyobb lutri és sosem volt semmi köze a sorrendiséghez. Ha te ezt tapasztaltad, az csak annyit jelent, hogy olyan családokkal futottál eddig zömében össze, ahol a VÉLETLEN folyamán így alakult. Jöhetne ide legalább kismillió ember, aki pedig mindenhol a szép elsőszülöttekkel találkozott, ugyanis az esélye mindkettőnek tökéletesen egyforma.
2018. aug. 18. 18:57
 8/12 anonim ***** válasza:
0%

Nem mindig.

Nálunk én vagyok a nagyobb, 3 évvel idősebb vagyok a húgomnál. Én sokat adok magamra, jó az alakom, edzek, egészségesen étkezek, sokat foglalkozom azzal, hogy lépjek az utcára.

A húgom kövér, lusta, össze-vissza eszik mindent, állandóan alszik, lépcsőzni is alig bír. Az utóbbi időben az arca is eltorzult, annyit felszedett.

Szóval nem minden esetben igaz ez a megállapítás. :)

2018. aug. 18. 19:08
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Kivéve ahol nem :) nekünk minden szülői elfogultságot levetkozve az első fiunk lett a legszebb. A kislányunk meg irtó édes de nem egy szépség na. Le lehet pontozni, imádom szeretem neki sose fogom mondani de szemunk azért van és látjuk.
2018. aug. 18. 21:53
 10/12 anonim ***** válasza:

Nalunk a nagy olyan igazi pasis,helyes fiu.

A kozepso a szoke hajaval,es a kulonleges vegyes szinu szemevel hodit.

A kicsi meg kicsi,o meg rengeteget fog valtozni,de pl babakent o volt a csunyacskabb a 3 kozul.

12,10 es 2,5 eves fiuk.

2018. aug. 19. 07:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!