Egy családban a fiatalabb gyerekek szebbek. Más is észrevette?
Figyelt kérdés
Nekem még nincsenek gyerekeim, de végignézve az ismerősök, rokonok gyerekein, vagy akár a mi családunk régi fotóit nézegetve, azt vettem észre, hogy az esetek többségében a fiatalabbik testvérek szebbek. Nyilván nem minden esetben, de szerintem feltűnő az arány. Ti észrevettétek ezt? Lehet valami oka?2018. aug. 18. 16:36
1/12 anonim válasza:
Igen ez mindig így van. Tudom, mert nálunk is én vagyok a legfiatalabb gyermek, és rendkívül szépre sikeredtem. 37/f
2/12 anonim válasza:
Ezt a hülyeséget... 😂.. mondom úgy hogy szintén legfiatalabb gyerek vagyok a családunkban..
3/12 anonim válasza:
Ez nálunk nem áll:D kicsiknek mindegyik nagyon szép és helyes volt, de teljesen különböző módón, a középső meg Demi Moore-ra hajaz rövid hajjal, a kicsi meg vegyes, mert inkább az apja rokona van benne:D
4/12 anonim válasza:
3+ A nagy az érdekes, mert picinek serősen szökés göndör haja volt, most meg teljesen olyan mint az én hajszinem sötét haja van és a másolatom, de sajna csak kivül:D
5/12 anonim válasza:
Igen! Ess teherbe, vetesd el, csak a másodikat tartsd meg és az valószínű szebb lesz!!! Istenem -.-
7/12 anonim válasza:
A genetika a legnagyobb lutri és sosem volt semmi köze a sorrendiséghez. Ha te ezt tapasztaltad, az csak annyit jelent, hogy olyan családokkal futottál eddig zömében össze, ahol a VÉLETLEN folyamán így alakult. Jöhetne ide legalább kismillió ember, aki pedig mindenhol a szép elsőszülöttekkel találkozott, ugyanis az esélye mindkettőnek tökéletesen egyforma.
8/12 anonim válasza:
Nem mindig.
Nálunk én vagyok a nagyobb, 3 évvel idősebb vagyok a húgomnál. Én sokat adok magamra, jó az alakom, edzek, egészségesen étkezek, sokat foglalkozom azzal, hogy lépjek az utcára.
A húgom kövér, lusta, össze-vissza eszik mindent, állandóan alszik, lépcsőzni is alig bír. Az utóbbi időben az arca is eltorzult, annyit felszedett.
Szóval nem minden esetben igaz ez a megállapítás. :)
9/12 anonim válasza:
Kivéve ahol nem :) nekünk minden szülői elfogultságot levetkozve az első fiunk lett a legszebb. A kislányunk meg irtó édes de nem egy szépség na. Le lehet pontozni, imádom szeretem neki sose fogom mondani de szemunk azért van és látjuk.
10/12 anonim válasza:
Nalunk a nagy olyan igazi pasis,helyes fiu.
A kozepso a szoke hajaval,es a kulonleges vegyes szinu szemevel hodit.
A kicsi meg kicsi,o meg rengeteget fog valtozni,de pl babakent o volt a csunyacskabb a 3 kozul.
12,10 es 2,5 eves fiuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!