Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Elvált szülők, és gyerekek?

Elvált szülők, és gyerekek?

Figyelt kérdés

Olyanoktól kérdeznék inkább aki jóban van apukával, és rendszeres a látogatás stb stb.

Ez hogy viseli meg a gyereket? Vagy pl hogy fogadja, hogy már nem lesz többé apa csak néha?

Meg olyan is érdekelne, hogy szinte semmi pénzből esetleg 2 gyerekkel ki hogyan csinálta?

Az a baj, ahogy külön költöztünk, valahogy már nem birom elviselni a párom. Eddig is érett valami, de mostanság én nagyon kivagyok tőle. Ő nagyon tenni nem akar az ügyért. Mert kettesben ő nem megy sehova.

Mindegy. Ez egy elég hosszú folyamat volt, most ért be. Kissé bonyolult is.

Csak! Ugye itt jön az, hogy szinte tőle függök.

Meg azért azt nem akarom, hogy a kislányom apa nélkül nőjjön fel. Vagy hogy ez megviselje.

Néha már tényleg nem tudom mit is csináljak. :(

2018. júl. 29. 22:29
 1/2 anonim ***** válasza:

Muszáj együttműködnöd vele. A gyerekek érdekében félre kell tenned az ellenérzéseidet.

Idővel sokkal könnyebb lesz. Néhány év, és teljesen meg fogod szokni, az ex és a gyerekek is.

Addig is kitartást kívánok! Bár én csak gyerekként tapasztaltam meg a helyzetet, de az sem volt egyszerű.

2018. júl. 31. 13:03
 2/2 anonim ***** válasza:

Mi eleinte jóban voltunk. Rendszeres volt a látogatás is. Aztán mióta összejött az új párjával, nah azóta borzalom. Féltékeny rám a nő.. nem engedi látogatni a gyereket. Apuka meg papucs lett.. azóta a kisfiamat is jobban megviseli. Kb havonta egyszer 2-3 órát tölt vele, és sokszor hiányolja. Sír mikor elmegy. :(

Pénzügyileg nekem pár hónapig a családom segített nagyon sokat, amíg nem találtam olyan munkát ami jó gyerek mellett.

2018. aug. 9. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!