Mióta van gyereketek van valami hobbitok, illetve jut rá idő?
Az olvasás volt a hobbim mindig. Rengeteget olvastam sokszor éjjel is. Terhesség alatt meg nem tudom mondani hány könyvet elolvastam, sokat jártam könyvtárba is.
Azóta??? Az idén elolvastam a Twilight első három részét és két Dan Brown könyvet. És június közepe van. :) Alig várom, hogy ágyba essek és napközben, míg a kicsikém alszik a házimunka a hobbim. :S
De épp tegnapelőtt voltunk könyvtárban és hoztam ki 6 könyvet. Remélem decemberig végigérek rajtuk. :)
Nekem is az olvasás a nagy hobbim. De azt mindig, minden körülmények között. Nem is tudok könyv nélkül elaludni, én addig olvasok, amíg azt nem érzem, hogy folyik a szemem :D Ne nevessetek ki, nem vagyok "dedós", de amikor a fiam született, és a kórházból hazajöttünk, az ágyamban a párnámon várt a Harry Potter akkor megjelent utolsó előtti része :) Azokban a percekben, amikor az újszülött csemetém aludt, azt olvastam, pedig dög fáradt voltam, de ha egy nekem tetsző könyvről van szó, akkor nem bírok megáljt parancsolni magamnak :)
Ezen kívül nem sok hobbim van (azt szerintem nem lehet hobbinak nevezni, hogy havonta egyszer elmegyek a barátnőimmel az éjszakába, az pusztán csak kikapcsolódás, de nekem a hobbi mást jelent), bár terhesen belefogtam unalmamban sok dologba, de tipikusan az az ember vagyok, aki a kezdeti lelkesedés után mindent megun. Most szeretnék megtanulni varrni, mert emlékszem, gyerekkoromban anyukám állati jó ruhákat varrt nekem a Burdából, szeretném követni a példáját, hogy varrhassak a fiacskámnak egyedi cuccokat, meg mondjuk magamnak is, de hát erre még időt kéne szakítanom.
Ja, jut eszembe, újabban járok heti egyszer pilates edzésre, ha ez hobbinak számít, de ezt korábban nem csináltam, sosem sportoltam semmit, csak gyerekkoromban úsztam, de ez a rendszeres mozgás csak azóta lett fontos nekem, mióta gyerekem van :)
scrapbook-ozok. Este ha leteszem a lányomat aludni nekiállok. Én készítettem a babanaplóját is!
Egyszerüen kikapcsol csak ha véletlen felébredne nehéz lenne felszedni a millió papírt - valahogy a földön kiterítve jobban átlátom - most a második babánk pocakosnaplóját és babanaplóját is én készítem ugyanezzel a technikával. Anyagi ráfordítást nem különösebben igényel és egyedi végeredményt ad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!