Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mióta van gyereketek van...

Mióta van gyereketek van valami hobbitok, illetve jut rá idő?

Figyelt kérdés
2010. jún. 20. 21:24
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
Szia! 6 hónapos korától dolgozom, heti 1x spanyol órára járok, 3x edzeni (cardio + gépek). Főleg az ebédszünetet használom ilyesmire, plusz szombat délelőtt 11-ig a férjem van a kisfiunkkal. Este 8-kor már alszik, ha akarok, bárhova mehetek, a férjem vagy a nagyik vigyáznak a babára, de ilyen kb 2-3 hetente 1x van, hogy pl barátnőzöm. Havi 1x megyek fodrászhoz, azt általában este fél 7 körül, aznap este nem én fektetem a kisfiam.
2010. jún. 20. 21:29
 2/9 anonim ***** válasza:

Az olvasás volt a hobbim mindig. Rengeteget olvastam sokszor éjjel is. Terhesség alatt meg nem tudom mondani hány könyvet elolvastam, sokat jártam könyvtárba is.

Azóta??? Az idén elolvastam a Twilight első három részét és két Dan Brown könyvet. És június közepe van. :) Alig várom, hogy ágyba essek és napközben, míg a kicsikém alszik a házimunka a hobbim. :S

De épp tegnapelőtt voltunk könyvtárban és hoztam ki 6 könyvet. Remélem decemberig végigérek rajtuk. :)

3/9 anonim ***** válasza:
Előtte is volt, a gyerekek születése ezt nem változtatta meg.Szerintem mindenkinek arra van ideje amire szakít
 4/9 anonim ***** válasza:
Nekem igen, de csak azért, mert mázlim van, anyukám bármikor tud és nagyon szívesen vigyáz rá. Hetente kb. háromszor megyek el zenélni, és általában a bevásárlást, ügyintézést is akkor csinálom.
2010. jún. 20. 21:32
 5/9 anonim ***** válasza:

Nekem is az olvasás a nagy hobbim. De azt mindig, minden körülmények között. Nem is tudok könyv nélkül elaludni, én addig olvasok, amíg azt nem érzem, hogy folyik a szemem :D Ne nevessetek ki, nem vagyok "dedós", de amikor a fiam született, és a kórházból hazajöttünk, az ágyamban a párnámon várt a Harry Potter akkor megjelent utolsó előtti része :) Azokban a percekben, amikor az újszülött csemetém aludt, azt olvastam, pedig dög fáradt voltam, de ha egy nekem tetsző könyvről van szó, akkor nem bírok megáljt parancsolni magamnak :)

Ezen kívül nem sok hobbim van (azt szerintem nem lehet hobbinak nevezni, hogy havonta egyszer elmegyek a barátnőimmel az éjszakába, az pusztán csak kikapcsolódás, de nekem a hobbi mást jelent), bár terhesen belefogtam unalmamban sok dologba, de tipikusan az az ember vagyok, aki a kezdeti lelkesedés után mindent megun. Most szeretnék megtanulni varrni, mert emlékszem, gyerekkoromban anyukám állati jó ruhákat varrt nekem a Burdából, szeretném követni a példáját, hogy varrhassak a fiacskámnak egyedi cuccokat, meg mondjuk magamnak is, de hát erre még időt kéne szakítanom.

Ja, jut eszembe, újabban járok heti egyszer pilates edzésre, ha ez hobbinak számít, de ezt korábban nem csináltam, sosem sportoltam semmit, csak gyerekkoromban úsztam, de ez a rendszeres mozgás csak azóta lett fontos nekem, mióta gyerekem van :)

2010. jún. 20. 23:05
 6/9 anonim ***** válasza:

scrapbook-ozok. Este ha leteszem a lányomat aludni nekiállok. Én készítettem a babanaplóját is!

Egyszerüen kikapcsol csak ha véletlen felébredne nehéz lenne felszedni a millió papírt - valahogy a földön kiterítve jobban átlátom - most a második babánk pocakosnaplóját és babanaplóját is én készítem ugyanezzel a technikával. Anyagi ráfordítást nem különösebben igényel és egyedi végeredményt ad!

2010. jún. 21. 07:49
 7/9 anonim ***** válasza:
Én gobleinezek és tv-t nézek, de még ergy honapom van a szülésig, azért biztassatok hogy kicsit jut majd idöm varrni is néha:)
2010. jún. 21. 10:29
 8/9 anonim ***** válasza:
Jut majd időd, csak energiád nem biztos :) Legalább is eleinte. Nekem kellett pár hónap, hogy a baba születése után összeszedjem magam annyira, hogy jusson időm és energiám olyan apró dolgokra, amiket rendszeresen szeretek csinálni. Na persze az olvasást leszámítva, mert abban fanatikus vagyok :D
2010. jún. 21. 11:29
 9/9 anonim ***** válasza:
A két gyerkőc megszületése előtt a hobbim az olvasás és a puzzle volt. Amióta visszamentem dolgozni nem igen jut időm ezekre a dolgokra. Reggel 7 re megyek dolgozni, előtte beadom a kicsit(2,5 éves) a bölcsibe, a nagyot (4,5 éves) az oviba.15:30 ig dolgozom. Utána rohanok a gyerekekért. Bevásárlás egy kis játszótér után főzök valamit vacsorára. Játszás a gyerekekkel hisz egész nap alig voltam velük. Fürdés, vacsi alvás. Ezek után alig várom hogy én is az ágyba zuhanjak. Hétvégén meg kihasználjuk hogy nem dolgozik a párom és együtt játszunk a gyerekekkel. Ezek mellett mikor jutna időm a hobbira? Kérdem én attól aki azt írta, hogy mindenkinek arra van ideje amire akarja. Hát én hiába akarom akkor is csak 24 órából áll egy nap.
2010. jún. 21. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!