Mamik, ha lenne egy teljes napra (akár éjjelre is) kimenőtök barátnőkkel, hova mennétek?
Figyelt kérdés
Úgy néz ki, most szombaton meg tudjuk oldani még két barátnőmmel, hogy egy teljes napra elmehessünk gyerekek nélkül. Mivel csak most lett biztos mindhármónk részéről, nem terveztünk semmit előre. Viszont szeretnénk jól kihasználni az időt, mit javasoltok? Budapestiek vagyunk.2018. aug. 14. 11:46
1/12 anonim válasza:
Hát mondanám menjetek maratont futni, azzal jól kihasználnátok az idöt.
DE mindenkinek más az érdeklödése és pénztárcája.
Mikor nekem babáim mellett idöm volt,én varrokurzusra és rajz kurzusra jártam. Barátnökkel shopingolni mentünk és beültünk egy étterembe ebédelni-vacsorázni...
2/12 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Inkább vmi vizes-kajálós-csevegős egész napos heverészős napra vágyunk, csak nem tudom, hova lenne érdemes. Hárman 6 gyereket hagyunk a férjekre, 1,5-10 éves kor között, már nem annyira babák. :)
2018. aug. 14. 11:55
3/12 anonim válasza:
Strand: lupa beach, palatinus, fürdő: széchenyi, én ezekbe szoktam járni.
4/12 anonim válasza:
Vidéki vagyok.
Múzeumokba mennek, cukrászdába, libegozni, kávézni.
5/12 anonim válasza:
Hat akkor menjetek el valami termalfurdobe. Ott lehet hevereszni meg csevegni egesz nap.
6/12 anonim válasza:
Én befizetnék egy napos kényeztetésre valamelyik spaba, mondjuk az orientalba. Csúszdáznék egy nagyot az aquaworldben, napoznék, szaunáznék. Utána bemennék az ingyenes klímás busszal a hősökterére, onnan végig az andrássyn az oktogonra. Beülnék sütizni a sugarshopba, kajálni a vakvarjúban, körhintázni a deákon, majd vissza a hotelba, csinibe vágni magam, be az ingyenes esti busszal a városba, koktélozni egy bárban/ szorakozóhelyen, mondjuk az instantban, majd táncolás után vissza a hotelba, aludni egész délelőtt.
7/12 anonim válasza:
Gyógyfürdőbe mennék, azt a gyerekekkel úgyse lehet. Masszázs, szauna. Aztán egy kellemes teraszon kávézás, sütizés. Esti programnak legfeljebb a kaszinó jut eszembe, mert egyszer kipróbálnám, bulizni nem igazán szeretek.
8/12 anonim válasza:
Tánc helyett jó program lehet akorhatáros 4dx mozi estére, előtte egy koktél.
9/12 anonim válasza:
Miért a feltételes mód? Én kéthetente megyek a csajokkal, addig a férjem vigyáz a lányunkra, ugyanis ketten vállaltuk :)
Koktélozunk, kávézunk, sétálunk, úszunk, mikor-mit.
10/12 anonim válasza:
Amire én vágyom, az a nyugodt étkezés és mozi. Ezeket nem tudom a gyerekkel csinálni, szóval én ezeket csinálnám a helyedben, szerintem a többit lehet babával/kisgyerekkel, legalábbis a miénkkel. Én a strandot nem szeretem, mindig elkapok valamit, szóval azt nem csinálnám:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!