Mikor mentetek el bulizni a baba mellett először pl a barátnőkkel?
EGYÁLTALÁN nem!!! :)
nekem 10 hónapos a kislányom, imádom, de egyre töb kikapcsolódásra vágynék.. :)
Pedig a mami és apa is szívesen van Vele, bármikor. Megyek is egy héten 3x edzeni, és néha barátnőmmel vásárolgatni, vagy apával kettesben ide, oda. :)
Nyugodtan menj, ha van kire hagyni és bízol benne. :) Ettől csak tartalmasabb lesz az idő, amit kipihenten a kicsiddel töltesz. :)
Nem attól jó egy szülő, ha egy perce sem bízza másra, hanem attól, hogy ha Vele van, azt mindketten élvezik. :)
-No akkor ezek szerint én még nem nőttem fel eléggé,mert el szeretnék menni táncolni valahová a barátnőimmel...
Férjem lesz vele,de nagyon nem fogja észrevenni hogy kimaradok éjszakára,hisz este 9-kor elalszik,és reggel 7-8-kor kel.
Nem reggel 6-kor állítanék haza részegen nyilván!
Asszem 7 éve voltam utoljára táncos szórakozóhelyen,tehát rendszeresnek még véletlenül sem mondható.
A kettes válasz megfogalmazta az én válaszomat is.
Bármilyen ősanya vagyok, nekünk is kell a szünet (akár kondíterem, akár barátnőzés), de én 2 óránál tovább nem mentem el gyerek mellől szórakozni.
Egyszer elmentem a legnagyobb gyerekemmel egész napra, mikor a kicsi 2,5 éves volt és majdnem beledöglöttem. Szeretek velük lenni, de szoktam érezni én is, hogy most vagy elmegyek, akár csak a boltig fél órára egyet szusszanni, vagy sikítófrászt kapok.
Van akinek egy vásárlós, mozizós, pletyuzós pár óra jelenti a kikapcsolódást és lazítást, van akinek az, ha "kitáncolhat ja" magából a hétköznapok fáradtságát. Az, hogy a diszkó kiemelten ivásra, és flörtölésre lenne kitalálva, elég közhelyes félreértés. Inni nem kötelező, pasizni ámpláne, egy felnőtt nő csak tudja mit akar.
Kérdező, ha megteheted, és menni szeretnél, akkor érzed jól magadat.:) Én is imádtam 2 gyerek után is a jó bulikat, és a táncos helyeket. Más kérdés, hogy ilyen kiruccanós éjszakák után olyan voltam két napig, mint a mosogatórongy, és nem a másnaposság miatt. Szóval kedvem, és lehetőség lett volna, de nagyon meggondoltam, mert tudtam, hogy megszenvedem a kialvatlanságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!