Baba mellett mennyire lenne megoldható a tanulás, iskolába járás?
Én a fiam születése után fejeztem be az egyetemet. Novemberben született, decemberben diplomáztam volna, de akkor képtelen lettem volna. Így következő decemberig eltoltam. 22 hétvégén keresztül voltak otthonról száműzve, amíg megtanultam, amit kellett + amíg aludt, addig én a szakdogát írtam. Akkor azt mondtam, hogy lőjenek le, ha mégegyszer tanulásra adnám a fejem. Ez 2005-ben volt. Azóta most lett kedvem újra tanulni, de ez csak kéthetente egy szombat pár hónapig.
Nem könnyű. Attól is függ, hogy a párod támogat-e benne, mert az elég sz.r tud lenni, ha közben piszkálva vagy, hogy minek kellett ez.
Két gyerekkel csinálom nappalin a fősulit. Szépen nagyon lassan(egyéni tanrenddel, nem a max felvehető tárgyakkal, vár idén sokkal többet teljesítettem, mint a gyerekezés kezdetekor). Most lesznek ZH-k.
A nagy ovis már, a kicsi a dédinél van, amíg én órára járok. Itthon pedig alvásidőben tanulok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!