Mikor mentetek el bulizni a baba mellett először pl a barátnőkkel?
Ezek szerint nálad a szórakozás fogalmát kimeríti a Disco....hogy is jutottunk el a drogokig te jó ég??? Még csak kávézni sem kávézok,és senki nem mondta hogy ha elmész szórakozni akkor piálni kell.Mint már mondtam mindenki magából indul ki!Nálam a színház is szórakozás,a mozi is,de egy táncos szórakozóhely is!
De könyörgöm kapcsold már be a helyesírás ellenőrzést!Ha már egyszer nem tanítottak meg írni rendesen az általános iskolában...
Hahó. Az a válaszoló vagyok, akinek a "felelőtlen sógornője" (aki már azóta egy 50 éves 2 gyereket felnevelt szeretett és tisztelt "anyakirálynő") egykor elment a pár napos/hetes bébijei mellől megünnepelni azoknak érkezését jó nagy csinadrattával, ahogyan ez mifelénk szokás :). Na
szóval: itt van a cikk, ami kb. rólunk szól. így élünk mi.
Szeretetben, örömmel neveljük a gyereket, nem betegszünk bele, nem vesszük "véresen komolyan" a gyereknevelést, hogy attól még az a szegeny gyerek is megszeppenjen. Szeretjük az életet, mert jó. És igen, a gyereket is erre neveljük, méghozzá a jó példa mutatásával :)! Meg is van az eredménye. Az ő gyerekei ugyan nem lettek depressziósak, és az enyém se lesz az sosem. (nehogy a végén még drogokhoz nyúljon, mert sosem látta vidámnak az anyját). A Jóisten nem csak a gyerekemet teremtette boldogságra, hanem engem is és mindannyiunkat. Szerintem még önző, öntömjénező dolog is "belebetegedni" a gyereknevelésbe, hátha akkor felelős, jó szülőnek látszom majd, és az embereknek tetszeni fogok. A nagy francokat. Érezze mindenki jól magát, és ez nem lehetőség, hanem feladat. A gyerekért. -is.
Ha van kire bíznod a babát (férjed/párod első helyen) akkor nyugodtan.
Én szó szerint kirúgdostam a feleségem otthonról mikor a babó kb az első évét betöltötte, hogy menjen el egy esti szórakozásra (a feleségem).
Bár mi apukák eléggé háttérbe szorulunk a kisbabák rkezése után (teljesen normális), felelőséggel tartozunk azért hogy a 7x24-ben "ügyeletes" anyukák kitudjanak kapcsolódni és kimozduljanak a baba mellől.
Vannak kanok akik ezt nem így látják, de én ezt elhatároztam a kisfiam születése előtt hogy mindent megteszek azért hogy a feleségemnek elég ideje jusson magára.: vásárolgatni, barátnőzni, amit szeretne.
Ha jó arc a párod, a baba elvan vele este ha esetleg felkel, akkor ne rágd magad sokáig ezen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!