Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor mentetek el bulizni a...

Mikor mentetek el bulizni a baba mellett először pl a barátnőkkel?

Figyelt kérdés
9 hónapos a kisfiam.Elítélendő hogy elmegyek egyet szórakozni a barátnőimmel?Már nagyon rám férne,nem mintha valaha is buli mániás lettem volna,de úgy érzem hogy már nagyon rám férne...
2013. márc. 29. 20:32
1 2 3 4 5 6
 31/57 anonim ***** válasza:

Utolsó egyetértek veled. A nőnek alaptulajdonsága, hogy tetszeni akar és minden nő örülneki ha megnézik és azért nézik mert jól néz ki és nem azért mert a férje melegítőjében járkál és nagyon gázul néz ki.

És én bizony jövőhéten is csösckidobósban megyek bulizni és inni is fogok, ettől még szeretem a párom és a gyerekem.

2013. márc. 30. 15:07
 32/57 anonim ***** válasza:
Helyes! :) jol teszed.. Es a legszebb: ez egy teljesen normalis dolog..
2013. márc. 30. 15:22
 33/57 anonim ***** válasza:
Szerintem is. És már nagyon várom, mert régen volt rá lehetőségem, mivel nem nagyon volt kivel menni, meg nyilván amíg szoptattam addig nem maradhattam ki sokáig és nem ihattam nagyokatés már nagyon nagyon hiányzik. Barátokkal lenni, vodkázni, táncolni.
2013. márc. 30. 15:24
 34/57 anonim ***** válasza:
Tehát a válaszok alapján csupán kétféle típusba sorhatóak az anyukák: van az otthon zsíros hajjal, foltos zsákot viselő, a gyermeke kezét 24 órában szorongató begyepesedett őskövületek és a két kiló sminket hordó,egy szál semmiben idegen férfiaknak hullarészegen vonagló rongy nőszemélyek. Ugye tudjátok, hogy a válaszoknak már rég köze sincs a kérdéshez?:)
2013. márc. 30. 15:59
 35/57 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó! Nem hinném, hogy én őskövült, begyepesedett, zsíros hajú stb lennék azért, amiért a nap 24 órájában a kislányommal vagyok. Te vagy a begyepesedett agyú!!!!
2013. márc. 30. 18:30
 36/57 anonim ***** válasza:
Látom, Te nem nagyon ismered az iróniát. Akkor elmondom, hogy annyit akartam ezzel sugallni, hogy némely válaszoló kicsit túlzásba esett. Attól, hogy valaki konzervatívan vagy modernebben gondolkodik a kérdésről, még nem testesíti meg egyik kategóriát sem, túlságosan szélsőségesen fogalmaztak egyes válaszolók. Csak arra akartam rávilágítani, hogy ez már vicces és senki sem felel meg ezeknek a tulajdonságoknak. Főleg nem mondtam ezt konkrétan senkire.
2013. márc. 30. 18:52
 37/57 anonim ***** válasza:
Nem nem erről van szó, csak itt egyesek úgy írtak, hogy szerintük egy anyuka már ne akarjon szép lenni ne akarjon tetszeni stb, ami szerintem nem normális. És az sem jó ha valaki az egész életét megváltoztatja egy gyerek miatt és minden jót eldob a múltjából.
2013. márc. 30. 19:49
 38/57 A kérdező kommentje:

Most olvastam el a válaszokat!Hát igen!Eléggé más véleményen vannak az anyukák.Én úgy gondolom,azért létezik arany középút is.

Végül elmentem "bulizni"a barátnőimmel,nagyon jól éreztem magam.Az este az egyik barátnőm lakásán kezdődött,ahol palacsinta evés közben, öten megvitattuk az élet nagy dolgait! :-D

Aztán elmentünk egy salsa klubba,ahol "riszáltuk a seggünket" :-) mert ez is hozzátartozik a salsához.(A mellem nem volt ki,és a fenekem sem...)

2-re,vagyis az új számítás szerint 3-ra itthon voltam,a kisfiam fél 10-kor elaludt,és még azóta is alszik!Úgyhogy nem hiszem hogy pszichológushoz kell vinnem,mert az anyukája nem aludt a másik szobában éjjel 2-ig.

Egy szó mint száz,nagyon jól éreztem magam,régen röhögtem már ennyit,ami fura,hogy egyáltalán nem vagyok kómás,sőt inkább feltöltött az egész hepaj!

Most egy darabig úgysem megyek sehova.

2013. márc. 31. 09:29
 39/57 anonim válasza:
0%
Nem értek egyet én se akinek gyereke van és bulizni akar az nem bulizta ki magát az életbe szerintem más hogy is ki lehet kapcsolodni nem csak igy én ezt elitélem.30-ff
2013. márc. 31. 11:56
 40/57 anonim ***** válasza:
100%
No hat en is eljutottam "bulizni" ket szorakozoelyre is. Igaz a seggem nen riaszaltam, mert mindket helyen csak beszelgettunk baratokkal egy asztalnal, es a felsom ugyan kivagott volt, igaz atleta.. Es farmerkabi rajta, nem egy kihivo cucc, ja es a ferjem is velem volt, hajnali 5re ertun haza, nagyon jol ereztuk magunkat, kikapcsolodas volt, a nagyobbik es a kisebbsik se vett eszre belole semmit. Mi tettuk le aludni oket este, anyum is aludt, aki vigyazott rajuk :) nem ittunk magunkat hulla reszegre.. Remelem nem kell pszihologushoz vinnem a gyerekeimet mert leleptunk par orara...
2013. márc. 31. 18:27
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!