Mikor mentetek el bulizni a baba mellett először pl a barátnőkkel?
Utolsó egyetértek veled. A nőnek alaptulajdonsága, hogy tetszeni akar és minden nő örülneki ha megnézik és azért nézik mert jól néz ki és nem azért mert a férje melegítőjében járkál és nagyon gázul néz ki.
És én bizony jövőhéten is csösckidobósban megyek bulizni és inni is fogok, ettől még szeretem a párom és a gyerekem.
Most olvastam el a válaszokat!Hát igen!Eléggé más véleményen vannak az anyukák.Én úgy gondolom,azért létezik arany középút is.
Végül elmentem "bulizni"a barátnőimmel,nagyon jól éreztem magam.Az este az egyik barátnőm lakásán kezdődött,ahol palacsinta evés közben, öten megvitattuk az élet nagy dolgait! :-D
Aztán elmentünk egy salsa klubba,ahol "riszáltuk a seggünket" :-) mert ez is hozzátartozik a salsához.(A mellem nem volt ki,és a fenekem sem...)
2-re,vagyis az új számítás szerint 3-ra itthon voltam,a kisfiam fél 10-kor elaludt,és még azóta is alszik!Úgyhogy nem hiszem hogy pszichológushoz kell vinnem,mert az anyukája nem aludt a másik szobában éjjel 2-ig.
Egy szó mint száz,nagyon jól éreztem magam,régen röhögtem már ennyit,ami fura,hogy egyáltalán nem vagyok kómás,sőt inkább feltöltött az egész hepaj!
Most egy darabig úgysem megyek sehova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!