Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért szereti a fiam jobban...

Miért szereti a fiam jobban az apját mint engem?

Figyelt kérdés
Mar nagyon el vagyok keseredve, úgy tűnik mintha másfél éves fiam engem nem is szeretne. Mikor reggel felkel az első szava az hogy apa, s ez így megy egész nap. Örökké apát keresi, ha apa megy ki akkor sír, sokat bújik oda apához, hozzam nem. Ez már nagyon rosszul esik nekem.

2018. júl. 27. 07:44
 1/4 anonim ***** válasza:
91%
Te egész nap vele vagy, az apja meg dolgozik. Majd ha vissza mész dolgozni és ő bölcsis vagy ovis lesz változni fog.
2018. júl. 27. 07:54
 2/4 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy ez nem egészen így van, saját vállalkozásunk van és az apja is sokat van itthon. És van hogy nagyira van bízva mikor én is dolgozok.
2018. júl. 27. 08:03
 3/4 anonim ***** válasza:
79%

Nálunk meg épp fordítva van. Semmit nem enged az apjának és hozzám bújik folyton. De korábban meg csak apa volt a sztár.

Most 19 hónapos.

Ez egy ilyen időszak. Később nálatok is fordulhat vagy épp kiegyenlítődik.

2018. júl. 27. 08:26
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk is volt ilyen korszak, csak apa mesélhet, csak apa altathat, apa apa apa..

Aztán 2 éves lett most meg megfordult csak anya mindenhez, apát sokszor kiküldi.

Még mamákba is cserélgeti hogy épp ki a kedvence.

Fog ez még változni ne aggódj.

2018. júl. 27. 09:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!