A 4 éves fiam ma azt mondta jobban szereti az apját mint engem. Gáz ha ez szíven ütött?
Na akkor képzeld el milyen lehet az apjának mikor mindig téged szeret jobban??!!
Nem értem ebből miért kell akkora ügyet csinálni. Kisgyerek 1 óra múlva meg téged azeret jobban, na ezen akkor mennyit agyal a párod??
Figy, az apáknak általában a gyerekekből a jó dolgok jutnak.
Szerintem az anyák többségének szembe kell nézni ezzel a rossz érzéssel is és kamasz korban még keményebb lesz, de akkor is te fogod összetartani a mindent, "mindegy" kit szeret épp jobban.
Köszönöm a válaszokat.Nem kérdeztük,magától jegyezte meg.Igazából én is jobban szerettem apát gyerekkoromban,de most meg anyukám áll hozzám jóval közelebb.Tudom kicsi,és nem kell komolyan venni (nem kellene) de annyi gyerekes gondolat jutott hirtelen eszembe hogy én miket tettem meg érte,és tényleg gyakorlatilag csak velem van,mert apa alig van itthon,minden nehézséggel nekem kellett meg bírkóznom,azt hittem alap,hogy ha nem is szeret jobban,de ugyanúgy szeret.Érzem én,hogy nagyon gáz amiket most leírok,meg irtó gyerekes,de nem tehetek róla,nekem nagyon rosszul esett,és azóta is ezen járatom a fejemet.Most rosszalkodott,az apja volt vele,aki nem tud fegyelmezni,és rögtön hívott engem hogy majd én.Én meg mondtam neki,hogy ezt most rendezze le ő.Így könnyű apját jobban szeretni,hogy mindig ő a jó fiú,én meg aki fegyelmez meg helyre rak,meg stb.
Tudom röhejes vagyok...
Hát ezt el kell fogadni pedig.
Nekem a gyerek fél éves és amióta kommunikál velünk, ha be akarom mutatni a nagyszülőknek, hogyan tud igazán nevetni sikongatni dumálni hosszan, akkor az apját kell megkérnem, hogy mondja azt neki, hogy "na hello, mi van?" és indul a lavina. Rám csak néz és elmondja, hogy valamit szeretne, találjam ki. Ez ilyen és így is lesz ameddig fel nem nő, de én örülök neki, mert ez később sokat fog jelenteni, hogy ha engem már nem vesz komolyan, az apjának még akkor is csak egy szavába fog kerülni és akor az úgy is lesz.
Nálunk is így volt és szintén anyukám áll már közelebb hozzánk öcsémmel, apámnak meg szentírás maradt a szava :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!