Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A 4 éves fiam ma azt mondta...

A 4 éves fiam ma azt mondta jobban szereti az apját mint engem. Gáz ha ez szíven ütött?

Figyelt kérdés
Azóta ezen agyalok,hogy mit rontottam el? Persze,hogy én fegyelmezem többet,az apja alig van itthon,neki könnyű mindig mézes-mázosnak lenni,de én úgy érzem mindig mindent megtettem érte,és ez nagyon rosszul esett még akkor is ha tudom hogy gyerekes vagyok.Volt valaki még így?
2014. szept. 4. 20:48
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez nem kéne, hogy szíven üssön. Lehet, ha fél órával később kérdezed, téged mond. Amúgy engem is megkérdezett anyám, máig nem értem, mégis mi járt a fejében... és én is apámat mondtam. Szerintem hülyeség ilyesmit kérdezni egy pici gyerektől, ha később felfogja a szavai jelentőségét, még szorongani is kezdhet emiatt akár.
2014. szept. 4. 20:54
 2/12 jucus27 ***** válasza:
39%
Semmi gáz nincs abban ha szíven üt egy ilyen mondat! Az lenne gáz ha nem érdekelne! Nekem is mondott ilyet a fiam! Persze itt is apa volt a jó mert keveset volt itthon... de gondolom ez sokaknál így van! Egyébként ez csak múló állapot,legalábbis itt az volt! Én mondtam neki hogy ha már engem nem szeret akkor ne is bújjon mellém! Hát az szar volt! De bejelentette hogy csak viccelt! Úgyhogy szerintem nyugi!
2014. szept. 4. 20:58
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk egyszer anyát, máskor apát, valamikor pedig egyikünket sem szeret :) Kb. naponta változtatja.
2014. szept. 4. 21:01
 4/12 anonim ***** válasza:
60%
Nagyobbik lányom már többször mondta, hogy tulajdonképpen kicsit engem is szeret meg a húgát is, de az öccsét meg az apját azért sokkal jobban. Nem kérdeztem, magától mondta. Persze, engem is kicsit szíven ütött, de tudom, hogy ez nem jelenti, hogy engem nem szeret. Csak apa kevesebbet van itthon, sőt még az is lehet, hogy még mindig kicsit haragszik amiért mindig új kistesókat hozok a házhoz, és sokszor nem vele foglalkozom, hanem a testvérével. Most 5 éves.
2014. szept. 4. 21:05
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Na akkor képzeld el milyen lehet az apjának mikor mindig téged szeret jobban??!!

Nem értem ebből miért kell akkora ügyet csinálni. Kisgyerek 1 óra múlva meg téged azeret jobban, na ezen akkor mennyit agyal a párod??

2014. szept. 4. 21:26
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Figy, az apáknak általában a gyerekekből a jó dolgok jutnak.

Szerintem az anyák többségének szembe kell nézni ezzel a rossz érzéssel is és kamasz korban még keményebb lesz, de akkor is te fogod összetartani a mindent, "mindegy" kit szeret épp jobban.

2014. szept. 4. 21:29
 7/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.Nem kérdeztük,magától jegyezte meg.Igazából én is jobban szerettem apát gyerekkoromban,de most meg anyukám áll hozzám jóval közelebb.Tudom kicsi,és nem kell komolyan venni (nem kellene) de annyi gyerekes gondolat jutott hirtelen eszembe hogy én miket tettem meg érte,és tényleg gyakorlatilag csak velem van,mert apa alig van itthon,minden nehézséggel nekem kellett meg bírkóznom,azt hittem alap,hogy ha nem is szeret jobban,de ugyanúgy szeret.Érzem én,hogy nagyon gáz amiket most leírok,meg irtó gyerekes,de nem tehetek róla,nekem nagyon rosszul esett,és azóta is ezen járatom a fejemet.Most rosszalkodott,az apja volt vele,aki nem tud fegyelmezni,és rögtön hívott engem hogy majd én.Én meg mondtam neki,hogy ezt most rendezze le ő.Így könnyű apját jobban szeretni,hogy mindig ő a jó fiú,én meg aki fegyelmez meg helyre rak,meg stb.

Tudom röhejes vagyok...

2014. szept. 4. 21:38
 8/12 anonim ***** válasza:
50%
Ez bizony eléggé gáz. Egy anya nem gondolkozhat így. Egy fiú gyerek mindig jobban fogja szeretni az apját. És vagy elhiszed vagy nem egy ilyen kis gyerek már megérzi hogy igy gondolkozik az anyja.
2014. szept. 4. 21:39
 9/12 anonim ***** válasza:

Hát ezt el kell fogadni pedig.

Nekem a gyerek fél éves és amióta kommunikál velünk, ha be akarom mutatni a nagyszülőknek, hogyan tud igazán nevetni sikongatni dumálni hosszan, akkor az apját kell megkérnem, hogy mondja azt neki, hogy "na hello, mi van?" és indul a lavina. Rám csak néz és elmondja, hogy valamit szeretne, találjam ki. Ez ilyen és így is lesz ameddig fel nem nő, de én örülök neki, mert ez később sokat fog jelenteni, hogy ha engem már nem vesz komolyan, az apjának még akkor is csak egy szavába fog kerülni és akor az úgy is lesz.

Nálunk is így volt és szintén anyukám áll már közelebb hozzánk öcsémmel, apámnak meg szentírás maradt a szava :)

2014. szept. 4. 21:48
 10/12 anonim ***** válasza:
Jaaj, ne már. Te is tudod, mert írod, hogy gyerekes gondolat, tényleg az. Nyilván ugyanúgy szeret benneteket! Én máig apámhoz kötődöm jobban, de ennek semmi köze a szeretet érzéséhez. (Első voltam.)
2014. szept. 4. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!