A 4 éves fiam ma azt mondta jobban szereti az apját mint engem. Gáz ha ez szíven ütött?
Figyelt kérdés
Azóta ezen agyalok,hogy mit rontottam el? Persze,hogy én fegyelmezem többet,az apja alig van itthon,neki könnyű mindig mézes-mázosnak lenni,de én úgy érzem mindig mindent megtettem érte,és ez nagyon rosszul esett még akkor is ha tudom hogy gyerekes vagyok.Volt valaki még így?2014. szept. 4. 20:48
11/12 anonim válasza:
a gyerekek totál más világ, ők nem tudják minek milyen súlya van, számukra nincsen!
pl az én esetemben olyan volt, hogy tele volt az asztal, apa megkérdezte mégis hol egyen, én rávágtam, hogy a földön, mire ő megsértődött és gőzöm sem volt róla, hogy miért nem nevetett, felnőtten jöttem rá, hogy ez alázó, méltatlan, nem szép, stb.
jah, és nem ez volt az egyetlen, hogy félreértettek!
12/12 anonim válasza:
*szóval náluk a szavaknak más a súlya, értelme, jelentése
ők még jók, nem tudják mi a rossz és negatív, nem tudják, hogy ez érzelmi megkülönböztetés, előre-hátra helyezése a szülőknek, stb stb, csak azt, hogy apuval játszunk és az jó, anyu meg már uncsi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!