Babakonyhából melyiket szereti jobban a gyerek, ami kisebb méretű és le kell hozzá ülnie, vagy a nagyobbat aminél állni lehet?
Szia, nem tudom, mennyi idős a kisfiad, az enyéma 2. születésnapjára kapott egy kis játékkonyhát, most 3,5 éves.
Azóta is nagyon szereti és ÁLL mellette, kb. a csípője magasságáig ér (vagyis kb. a főzőfelület olyan 50 cm magasan lehet).
Szerintem sokkal "életszerűbb" az állós verzió (az egész magassága kb. 100-120 cm lehet (felül van a "szagelszívó" és a polcok)
Nagyon évezi, oldalt is tud állni, ha ketten vannak is kényelmesen elférnek mellette.
Szerintem érdemes az állós verziót venned, mert sokkal tovább kitart és sokkal aktívabban lehet vele játszani.
Nekünk még az is bejött, hogy a főzőlapra helyezett edények sisteregnek (a serpenyőben pattog az olaj, a teáskanna sziszeg, a fazék bugyog- az edények alján lévő körök érnek így valami érzékelőhöz a főzőlapon).
Imádja a gombokat tekergetni, amik kattognak, az időzítő számol, majd csörög.
Oldalt van ey kis mosogató rész, tényleg lehet bele vizet tenni, bár nem szoktunk gyakran. A csapja olyan elven működik, mint a nyomós kézmosószappan adagolója és alul a kis mosogató medencéhez van csövezve- vagyis csak pumpálja körbe a vizet.
A színe lehet még fontos- mert sok rózsaszín és lila, ami azért mégsem kisfiús.
A miénk ezüstszürke világoskék és piros részekkel, ez azért vállalható :)
Ilyen:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!