Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Titeket nem zavar, ha valaki...

Titeket nem zavar, ha valaki látványosan jobban szereti az egyik gyerekét mint a másikat és ennek sokszor hangot is ad?

Figyelt kérdés
2013. júl. 29. 12:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
77%

idegen embereknél hidegen hagy.

sajnos anyóséknál így van, az viszont nagyon zavar és dühít.

konkrétan tőlünk vesznek el, hogy a sógoromnak többet tudjanak adni, ez nagyon zavar. tőlük mi éhen is halhatunk, csak a másiknak legyen még jobb... :(

2013. júl. 29. 12:29
 2/11 A kérdező kommentje:

Közeli ismerősök, sokszor találkozunk és úgy zavar engem.

Az egyik konkrétan mindig mondja, hogy mennyivel jobban szereti az egyiket mint a másikat.

A másik nem mondja, de egyértelmű, a naggyal alig foglalkozik, mindig csak a pici. A picit állandóan dicséri, a nagyot meg csak szidja.

Úgy sajnálom ezeket a gyerekeket, szívem szerint megráznám az anyjukat, hogy vegyék már észre magukat. Ráadásul olyan aranyos gyerekekről van szó, személy szerint én nagyon szeretem őket.

2013. júl. 29. 12:35
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
De van egy ilyen ismerősöm. Nagyon zavaró, bántó, és persze csinálni nem tudunk semmit. kívülállóként sem jó hallani, hogy milyen édes és imádnivaló a kicsi, milyen hisztérika és idegesítő a nagy.
2013. júl. 29. 12:54
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
éppen ezért nem fogok tudni megbocsátani az anyósnak.
2013. júl. 29. 13:38
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

A szomszéd hölgy az unokáit különbözteti így meg, a négyből mindig csak háromról beszél, a negyedik mintha nem is létezne. Pedig pont ő volt az, akire egy éven keresztül vigyázott kiskorában, hogy anyuka visszamehessen dolgozni...

Nagyon sajnálom a kislányt, pedig nagyon kis aranyos és szerintem nagyon intelligens is...

2013. júl. 29. 13:39
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

szintén anyós...

van két nagyfia (22 és 18), illetve egy 8 éves lánya. A kislánynak mindig mindent, a nagyobbnak egy csomag szotyit sajnál megvenni... nyaraláskor 2500ft-os paróka a kislánynak, meg 800ft-os somlói az étteremben, a másik két gyereket meg meg se kérdezte, kérnek-e vmi desszertet...

lehetne mondani, hogy mikor kicsik voltak, ők is megkapták, de nem, mert sosem volt elég pénzük... tulajdonképp most sincs több, de kb. le se szarja, ami a kiscsajnak kell, azt rögtön... engem ez rettentően zavar...

2013. júl. 29. 13:46
 7/11 Linduka válasza:
100%
az ilyen szulo nem szulo , vagy 1 gyereket csinaljon , vagy egyetse , mert ezek beteg emberek ..
2013. aug. 4. 14:24
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Bátyám sajnos konkrétan az első kapcsolatából született nagyfiát le sem .... míg a mostaniból született kisfiút imádja-mindene megvan... Anyum és én foglalkozunk a naggyal, mamához jön kéthetente , én viszem el ide-oda, a bátyám meg jó esetben karácsonykor vesz neki ajándékot, de szerintem azt is csak kényszerből... :( ha ismernétek őt még kevésbbé értenétek , mert egy csupaszív ember! A legrosszabb, hogy tényleg észre sem vesz ezt! egy példa - pár hete vitték a kisfiút az állatkertbe, előtte beugrottak anyumhoz, ahol épp ott volt hétvégén a nagyfiú - nos, nem jutott eszébe, hogy beültesse őt is a kocsiba... szegény végignézte ahogy vidáman indúlnak...
2013. aug. 6. 09:21
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Látom nem vagyunk egyedül sajnos. :( Nálunk is anyósék csinálják ezt. Sógornőm most kapott tőlük egy autót 850ezer Ft-ért, ányuk egy új laptopot 13. szülinapjára. A mi kisfiunk egy (a hátulján olvasható) 169 Ft-os színezőt. Mi soha nem kaptunk tőlük semmit. Egyszer kértünk 1000 Ft-ot, mert nem volt nálunk apró. Amint felváltottuk a pénzt, adni is kellett vissza. Apósom kijelentette, egy órát kapunk, hogy felváltassuk a pénzt. Hát ennyi.... Az egyiknek közel egy milliós autó, a másiknak még 1000 Ft sem. Sajnos gyermekkorukban is különbséget tettek közöttük, ez a fotókon is nagyon-nagyon szembetűnik. Sógornőm csinos ruhákban, férjem meg úgy néz ki, mint egy ágrólszakadt. Az egyiket ölelgetik, a másik meg csak áll a boldog hármas mellett. :( Én undorodom főként apósomtól, de férjem ragaszkodik hozzá, hogy látogassuk őket. Azt mondja, akár milyen, akkor is az apja. Kétség nem fér hozzá, hatalmas szíve van. Ha velem csinálták volna ezt a szüleim, az önálló életem megkezdésének pillanatától kizártam volna őket az életemből...
2013. aug. 6. 09:29
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

A barátnőm jobban szereti a fiát (10), mint a lányát (16), és ezt ki is mondja. Azzal magyarázza, hogy a fiú kisebb.

Számomra felfoghatatlan.

2013. aug. 6. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!