Van olyan név, ami nagyon tetszik, de nem adnád soha a gyerekednek?
Figyelt kérdés
Mert pl. idegen, beszélő név, szokatlan, vagy van közeli környezetben, stb.? Nekem ilyenek az Anton, Málna, Hella, Alma, Marina, Napsugár, Luna. Mind nagyon tetszik, de mégsem adnám őket. :)2018. júl. 18. 09:31
41/50 anonim válasza:
21# nagyon szep nev, nagyon szeretem de akarva akaratlanul egy velejéig romlott nőszemély jut az eszembe róla.:/
42/50 anonim válasza:
Antal- nagyon tetszik, de megegyeztunm parommal h saját és szüleink nevét nem adjuk.
43/50 anonim válasza:
Marina,Rozita,Zina,Árnika,Dina,Jana,Kármen,Lenka,Linett,
Lizett,Lujza,Nikol(a),Olinda,Otilía,Oxána,Ronett,Szabina,
Matilda,Tilda,Viviána,Roxána,Zelka,Zilli,Zóra,Zsanna,Tekla,
Gerda,Zelma,Vilma.
44/50 anonim válasza:
Dzsamilla, Leona, Laura (ez utóbbit kizárólag azért nem, mert van a családban), Lívia (jelentése miatt nem), Leon, Kristóf (szintén foglalt), Rómeó (nagyon tetszik, de túl színpadias, meg kisebbségben használatos...)
45/50 anonim válasza:
Kármen. Így fonetikusan írva szerencsétlenül hat, de amúgy nagyon tetszik.
46/50 anonim válasza:
Giselle tetszene úgy ejtve, hogy “zsizell” de így anyakonyveztetni nem lehet, meg amugyis itt Magyarországon mindenki Gizizne ami viszont egy nevetséges nev ebben a formában. Az Eduárd nekem is tetszik, illetve az Emánuel.
47/50 anonim válasza:
Málna tetszik nagyon, de nem adnám.
A Hannát pedig azért nem, mert túl gyakori.
48/50 anonim válasza:
Edvárd. Amiatt a vampíros mese mitt nem adnám, mindenki arra asszociálna. :D
49/50 anonim válasza:
Mályva, Száva. Nagyon szép a hangzásuk szerintem, de lehet, hogy itt túl kirívó lenne.
Nagy kedvencem a Johanna, de most ebben sem vagyok már biztos, mert angol nyelvterületen mindenki Dzsoenn-nek ejtené, úgy meg szerintem borzalmas.
Kiszemelt nevem még az Ada. Nos neki fogalmam sincs, mi lenne a sorsa külföldön :D
50/50 anonim válasza:
#49 Adelin esetleg? Azt is lehet Adának becézni, de francia eredetű, külföldön sem olyan kirívó talán. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!