Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Párotokkal rögtön megtudtatok...

Párotokkal rögtön megtudtatok egyezni hány gyereket szeretnétek?

Figyelt kérdés
Én mindig is nagyobb családot szerettem volna, minimum 3 gyereket, vagy annál többet, viszont a párom azt mondta 1 max 2 lehet, többet nem szeretne, így olyan fura érzés hogy a vágyam nem teljesülhet.
2018. júl. 16. 14:50
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
66%
Mi az elején kiegyeztünk 2-ben, egy már van, de a férjem nem akar többet. Nagyon bánt. Vártam, várok, talán segít az idő és meggoldolja magát
2018. júl. 16. 21:35
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

13-as neked milyen fel nem dolgozott frusztárciód van hogy így vergődsz dühösen? :)

Jó nem akarsz gyereket, és? Mondjuk egy nagy nulla pont elég lett volna válasznak, az ellés meg fialás szavak nélkül is.

Sajnálom hogy ilyen szinten állsz agyilag.

2018. júl. 17. 08:54
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

21: nálunk is ez volt, vártam türelmesen, majd most szilveszter éjjel mondta a férjem, hogy hát, már kezdi érezni, hogy mégiscsak kéne még egy... áprilistól kezdtük a próbálkozást, rögtön sikerült is, már 14 hetes vagyok :) és most apa örül nagyon, mert kiderült, hogy a kislányunk mellé fiúcska érkezik (persze lánynak is örült volna).

Nem tudom, mennyi idős a meglévő gyereketek, de ha még pici, lehet az az ok. A mi lányunk 2,5 évesen kezdett hirtelen "nagylányos" lenni, akkor jött az apjának az érzés, hogy na jöhetne még egy baba. Amíg még babának látta őt valamennyire, addig nem akart többet.

2018. júl. 17. 09:53
 24/25 anonim ***** válasza:
21es vagyok. 2,5 éves a gyerekünk
2018. júl. 17. 12:37
 25/25 anonim ***** válasza:
Megfognak kövezni de mi az elejétől fogva nem beszéltünk gyerekről . Nem ez határozta a kapcsolatunkat . Egyszer jött a semmiből én babát szeretnék Ő még nem volt kész rá . Vártam .. Rá kb egy évre azt mondta mostmár ő is szeretne .Nem beszéltük meg ,hogy oké jön az első két év mulva a következő.. Most van egy kislányunk .. ha felmerül a tesó téma az ő álláspontja,hogy egyelőre elég nekünk Ő is később kitudja ..Én viszont úgy vagyok vele ,hogy nem is szeretnék később sem többet.
2018. júl. 17. 13:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!