Párotokkal rögtön megtudtatok egyezni hány gyereket szeretnétek?
13-as neked milyen fel nem dolgozott frusztárciód van hogy így vergődsz dühösen? :)
Jó nem akarsz gyereket, és? Mondjuk egy nagy nulla pont elég lett volna válasznak, az ellés meg fialás szavak nélkül is.
Sajnálom hogy ilyen szinten állsz agyilag.
21: nálunk is ez volt, vártam türelmesen, majd most szilveszter éjjel mondta a férjem, hogy hát, már kezdi érezni, hogy mégiscsak kéne még egy... áprilistól kezdtük a próbálkozást, rögtön sikerült is, már 14 hetes vagyok :) és most apa örül nagyon, mert kiderült, hogy a kislányunk mellé fiúcska érkezik (persze lánynak is örült volna).
Nem tudom, mennyi idős a meglévő gyereketek, de ha még pici, lehet az az ok. A mi lányunk 2,5 évesen kezdett hirtelen "nagylányos" lenni, akkor jött az apjának az érzés, hogy na jöhetne még egy baba. Amíg még babának látta őt valamennyire, addig nem akart többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!