Párotokkal rögtön megtudtatok egyezni hány gyereket
szeretnétek?
Figyelt kérdés
Én mindig is nagyobb családot szerettem volna, minimum 3 gyereket, vagy annál többet, viszont a párom azt mondta 1 max 2 lehet, többet nem szeretne, így olyan fura érzés hogy a vágyam nem teljesülhet.
Mi pár perc alatt megtaláltuk a közös pontot. A férjem 2-3 gyereket szeretett volna, én 1-2-ben gondolkoztam. Így lett a 2 gyerek vállalása a cél. Az első másfél éves múlt és mostanra érzem azt, hogy fizikailag összeszedtem magam eléggé és élvezem a szabad mozgást (sokáig volt nyitva a hasi sebem). A férjem nem sürget, sőt ha úgy érezném, másodikba sem hajszolna bele, mert kihordani, megszülni, szoptatni nekem kell és kemény időszak volt az eleje. Úgy érzem, kész vagyok a következőre, és mivel nagy korkülönbséget sem szeretnénk, nincs sok időm agyalni. Vagy most még egy terhesség, vagy többé nem. Ezzel ő is kiegyezett.
2018. júl. 16. 15:51
12/25 anonim válasza:
Nem beszéltük meg a gyerekek számát, nekünk annyi elég volt, hogy tudtuk a másikról szeretne gyereket. Az hogy mennyit, elég képlékeny.
Amikor szóba került, én négyet szerettem volna, férjem kettőt. Miután megszületett az első gyerekünk, én azt mondtam, hogy elég lesz kettő is. :)
Most várjuk a második babát, a férjem meg egy ideje három gyereket szeretne.
Nem zárkózok el teljesen egy harmadik babától, majd meglátjuk hogy bírunk kettővel.
2018. júl. 16. 15:56
13/25 anonim válasza:
igen, mindketten egyetértünk abban hogy már ígyis tele van emberrel a föld, tönkretesszük a világunkat, kifogyunk a nyersanyagokból, és hogy a szénlábnyomunkat úgy csökkenthetjük a legjobban hogy nem fogok összevissza elleni csak mert "hormonok" meg egyéb fszság, és nem vagyunk önző szrok, szóval egy SE. de tudom, ez senkit se érdekel, végül is nem ezen a bolygón élünk meg "nem az én bajom/dolgom",meg HÁTOLYANCUKIII!!, úgyhogy aki anyamacskásat akar játszani és egyből hatot fialni az sose fog kijönni egy szolidabb emberrel akinek nem a szaporodás az élete
2018. júl. 16. 16:06
14/25 anonim válasza:
Én 2 gyereket szerettem volna, férjem pedig 4-et, csak abban egyezett a véleményünk hogy 2-2,5 évet szeretnénk majd a gyerekek között. Végül kompromisszumot kötöttünk és abban állapodtunk meg hogy 3 lesz. Aztán jött a lányunk, és mindketten egyet értettünk abban hogy mi 1 gyerekes család leszünk, nemhogy 3-4, de kettő is túl sok lenne nekünk. Aztán bár nem így terveztük végül mégis lett második, a kisfiúnkat augusztus közepére várjuk, de az biztos hogy mi ennyinél megállunk. Lényeg hogy az hogy mit beszél meg az ember az elején az bőven nem végleges, így az is lehet hogy a férjed "enged" és teljesülhet a vágyad, de az is lehet hogy megszületik az első és te fogod azt mondani hogy köszi de ennyi elég volt. Szerintem ezen ne izgulj előre.
2018. júl. 16. 16:10
15/25 anonim válasza:
4-et szeretnénk mindketten, ez 11 év alatt sem változott. Most várom a másodikat, egyelőre ugyanúgy 4 a terv. 😊
2018. júl. 16. 16:15
16/25 anonim válasza:
Nem értettünk egyet. Eleinte én nem akartam, ő meg minimum 2-t. Nemsokára nekikezdünk az elsőnek, de ő már 3-at szeretne. Ettől függetlenül annyi lesz amennyit még bírunk anyagilag és egyéb módon. Szerintem 1.
2018. júl. 16. 18:01
17/25 anonim válasza:
Párom hármat én kettőt.
Kettő lett, nehez terhességeim voltak, es ugy erzem harommal mar nagyon nem birnam.
Ennyire vagyok kepes es az orvos sem ajanlotta mar a harmadikat, egyreszt csaszar miatt. Masreszt mert cytoligiam se vllt rendbe sokaig
2018. júl. 16. 18:04
18/25 anonim válasza:
Abban a szerencsés helyzetben vagyok hogy a férjemmel szinte minden téren egyezik az álláspontunk és a gyerek téma felmerülésénél is mindketten egyből rávágtuk: kettőt. Egyenlőre egy pár hetes kislányunk van és a kistesó projektbe 2 év múlva kezdünk bele.
2018. júl. 16. 18:41
19/25 anonim válasza:
Eltérőek a vágyaink de tiszteletben tartja a véleményem. Eredetileg én azt mondtam 2 gyereket szeretnék, de nem zárkózom el a 3. babától sem. Ő 3 babát akar(t). Aztán miután a 2. baba is megszületett én azt mondtam, nem szeretnék többet. De már az 1. után is azt mondtam, 3 sok lenne. Ő néha említi a 3. babát de idegileg se bírnék többet, anyagilag is necces lenne. Ezt tudja ő is.
Egyébként változhat még a véleményetek bármilyen irányban, van már gyereketek?
2018. júl. 16. 18:51
20/25 anonim válasza:
Elég hamar. Ő 4-et akart, és 2-t, kiegyeztünk 3-ban, és annyian is vannak. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!