Akinek komoly konfliktusai voltak a párjával gyereknevelési kérdésekben, hogy oldották fel az ellentétet?
Le akarom szoktatni a babát a vállon ringatva elalvásról a súlya miatt. A férjemnek nem tetszik, mert a baba egy pár percig sír amiatt, hogy nem úgy altatom, ahogy addig megszokta.
Éjszaka pedig nem akarom már szoptatni, mert szeretnék végre aludni. Kétszer már átaludta az éjszakát és nem halt éhen, így gondolom máskor sem fog. Férjem szerint neki a cici a megnyugvás éjszaka, ezért ha felébred és sír, adjam neki. Ha óránként, akkor óránként. Én ezt nem akarom, hanem máshogy akarom visszaaltatni (akkor is, ha sír pár percig emiatt) és majd megszokja, hogy nem érdemes felkelni mert nincs cici csak ringatás. Férjem a másik szobában alszik füldugóval, hétvégén sem kel fel éjszaka a gyerekhez pedig akkor nem dolgozik, soha nem tudom magam kialudni.
Attól függ, mennyi idős a pici. Mert ha még csecsemő, akkor bizony neki van igaza. Kislányom 2 éves koráig nem aludta át az éjszakát, pedig próbáltam leszoktatni, hidd el, de csak egy éves kora után. Lehet nem éhes éjjel, csak meg akar nyugodni. Akkor is téged akar majd.
Inkàbb arra vedd rá a férjed, hogy hétvégente segítsen be egy kicsit neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!