19 éves lány vagyok. Terhes vagyok, de sajnos nem tarthatjuk meg a párommal sok dolog miatt. A terhesség megszakító injekció mennyibe kerül? Mert úgy tudjuk hogy van már ilyen Magyarországon és Mi emellett döntöttünk.
Aki nem akar segiteni, ne klikkeljen a kérdésre!
Senkit nem érdekel, hogy másnak nem lehet, nem jön össze, vagy a párja nem akar...
Itt a kérdező kérdez, aki nem tud vagy akar a feltett kérdésre valaszolni, annak bal sarok , kék nyil, azt' viszont látás.
Nem legális még Magyarországon az injekció, és az abortusz hosszadalmas folyamat.
Legalább 1- másfél hét, mire minden meglesz hozzá.
Azért még rágjátok át a témát, mert lelkileg készülj rá, nagyon meg fog viselni.
Sajnálom és ha segitségre lenne szükséged, vagy egyszerűen csak kérdésed, félelmed van ezzel kapcsolatban, irhatsz privit.
19,02, én tabletta mellett lettem terhes. Sosem hagytam ki egyet sem, és tisztában vagyok vele, hogy egyetlen védekezési mód sem 100%-os az önmegtartóztatáson kívül. A tabletta sem, bár tény, hogy erre való, de garancia nincs rá.
Kérdező, Magyarországon valóban nem lehet, csak műtéti úton megszakítani a terhességet.
Magyarországon egyelőre még tiltott az injekció vagy a tabletta használata terhesség megszakítás céljából. Csak az abortusz az egyetlen legális módszere a dolognak, menetét pedig előttem írták.
28 hetes kismama (szülésznő)
ma 18:37
dehogyisnem adnak zárójelentést, hogyne adnának! ha nem adnának, azzal szabályt sértenének. ez biztos, nekem is volt ab.-om és az áll a zárójelentésen, hogy "interruptio vákuummal, 12. hét előtt."
kérdező: ha nem akarod a babát, akkor vetesd el. Az a gyerek meg fogja érezni később, hogy nem akartad őt szívből. Se injekciós, se tablettás módszerre Mo.-on nincs lehetőség, ma már vákummal végzik a műtétet, nem kaparnak. Lehet utána még annyi gyereked, amennyit akarsz.
21:07
na ne viccelődj már velem, hogy tévedek. nekem ez évben volt ab.-om és természetesen kaptam zárójelentést. Anyukámnak kb. 20 évvel ezelőtt volt és ő is KAPOTT! mivel ez műtét, ami kórházi bentfekvést igényel, mindenki kap. más kérdés, hogy ezt nem szokták általában nagydobra verni.
úgyhogy most már elhiheted, hogy zárójelentés van. ha nem adnának, súlyos szabálysértést követnének el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!