Ha az első babátok fiú lett, a 2. pedig lány akkor még a terhesség alatt nem féltetek attól, hogy milyen lesz majd 1 kislánnyal?
nekem is fiam van, mindig úgy gondoltam, a második lány lesz. még nem vagyok terhes, még csak 7 hónapos a fiam, de már bennem is megfordult, hogy mit fogok én kezdeni egy kislánnyal?! elképzelni se tudom magam lányos anyaként! de biztos menni fog ne aggódj!
gratula!
Nekem kislányom van és most fiút várok.Kicsit félek, de ez ugye más eset, hisz egyszer mind voltunk kislányok, tudjuk mit gondolnak, éreznek, jobban megértjük a testi, lelki működésüket.Node én mihez kezdek egy kisfiúval?:)
Mindig olvasom itt a kisfiús anyukák gondjait(pl. fityma kérdés) és aggódom.
Az első gyermekem kisfiú a második kislány (13 hónapos).
Tartottam én is tőle, hogy milyen lesz egy kislánnyal, de nem volt semmi gond. Mikor kimosom a ruháit olyan édes, hogy a szárító tele van az ő kis rózsaszínű ruhácskáival.
Az is igaz, hogy mikor a kórházban először tettem tisztába megkérdezte a nővér, hogy ugye magának fia van otthon.
Az is jó, hogy a kisfiadnak lesz egy hugicája. Gratulálok.
Szia, nalunk is igyvan. 21 hetes terhes vagyok, kicsilanyt varok, a fiam pedig 18 honapos :) Es izgulok, de nagyon!
Kitartas :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!